Proljeće u istarskom Novigradu! Za sve željne odmora u miru i ljepoti prirode - 3 dana/2 noćenja u Holiday Homes Classic mobilnoj kućici u kampu Aminess Sirena**** za do 5 osoba po super cijeni!

Super cijena 699 kn
Uštedi još 100 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 100 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dodatnih 30% popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral! Kupon za ponudu vrijedi od 05.09. do 27.10.2019.

Aminess hotels & campsite - najbolje od Istre i Dalmacije na jednom mjestu 

U Aminess hotels & campsites ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naši hoteli aktivni su tijekom gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu. Nekada su gosti u potrazi za čistim morem u Istru i Novigrad dolazili većinom tijekom ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine. Novigrad zaista jest idealan za nezaboravan odmor bogat sadržajima!

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral.

Aminess Sirena – Holiday homes Classic***

Tražite li mjesto pod suncem na južnoj strani kampa u neposrednoj blizini morskih valova, ondje vas u naselju Sirena Classic očekuje 27 mobilnih kućica površine 24 m2 za smještaj do najviše pet osoba. Kućice Sirena Classic namijenjene su svima koji na odmoru ne mogu svojih ljubimaca jer su ovdje psi i više nego dobrodošli. Svaka kućica u nizu Sirena Classic ima svoje mjesto za parkiranje automobila, a poseban užitak je večeranje na natkrivenoj terasi, uz šum valova, miris aromatičnog bilja te zvuk cvrčaka. U svakom trenutku upravo takav doživljaj možete odmah i podijeliti sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili nekoj drugoj društvenoj mreži budući da je cijelo naselje opremljeno besplatnim bežičnim internetom.

Sirena Premium Village

U naselju Sirena Premium Village možete boraviti u jednoj od 31 izuzetno udobnih mobilnih kućica veličine 32 m2. Mobilne kućice posjeduju po dvije kupaonice i spavaće sobe, a mogu primiti do šest osoba.

Odlučite li se za boravak u prostranim kućicama Sirena Premium Village, očekuje vas guštanje u ispijanju omiljenog napitka na njihovim natkrivenim terasama s pogledom na dva obližnja bazena.

Za praktičan boravak, svaka kućica ima i svoje parkirališno mjesto.

Komfor sličan ovome očekuje vas i u naselju Sirena Premium Prestige koje se posebno izdvaja sa svojih šest mobilnih kućica koje raspolažu sa svoja dva vlastita bazena.