Ljeto još nije gotovo! Iskoristite ponudu 2, 3, 5 ili 7 noćenja u apartmanu 2+2 u Aparthotelu Club Vala - Camp Selce u Uvali Slana za 4 osobe uz korištenje wellnessa i fitnessa... već od 630 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje do max. 26 kupona!
Super cijena 630 kn
Uštedi još 32 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 32 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U wellness ponudi Vas očekuju turska i finska sauna i jacuzzi (uz prethodnu rezervaciju korištenja)! I vaši kućni ljubimci su dobrodošli! Kupon vrijedi od 14.09. do 30.09.2019.

Aparthotel Club Vala smješten je u kampu Selce, uvala Slana i pruža ugodan obiteljski odmor ili romantičan odmor za dvoje. Tik uz more, okružen zelenilom te s jedne strane opasan šetnicom zdravlja, Club Vala istovremeno može ponuditi aktivan ili pak opuštajući odmor, a svojim gostima u sklopu ponude nudi i besplatno korištenje wellnessa (dvije saune + jacuzzi) te fitnessa za one koji i na odmoru žele u ostati u dobroj formi.

U apartmanu se nalaze soba, kuhinja i privatna kupaonica dok se sklopu kampa nalaze još trgovina, restoran i dječji bazen te je za sve goste osiguran parking. Za one koji svoje kućne ljubimce žele povesti sa sobom na odmor, Club Vala je pet friendly hotel koji svojim gostima omogućava odmor s ljubimcima, a u neposrednoj blizini kampa nalazi se i pet friendly plaža.

Na samom kraju Selca, istovremeno okruženi zelenilom, ali tik uz more, Vaš odmor možete provesti aktivno, uz duge šetnje poznatom Šetnicom zdravlja koja se proteže duž gotovo cijele crikveničke rivijere te koristeći fitness koji se nalazi u sklopu našeg kampa, a ukoliko Vam više odgovara opuštanje tokom Vašeg odmora, osim boravka na plaži, možete koristiti i naš wellness koji u svojoj ponudi ima dvije saune i jacuzzi.

Kamp Selce - Uvala Slana

Okružen morem s jedne i šumom s druge strane, Kamp Selce nalazi se na početku poznate "šetnice zdravlja". Ovo je područje blage mediteranske klime, bogate kulture i povijesne tradicije. Kamp Selce u uvali Slana jedinstven je po svom ustroju, sastoji se od kamp parcela (struja, voda, kanalizacija, blizina plaže i bazena), mobilnih kućica te smještaja u aparthotelu Club Vala koji raspolaže s klasičnim apartmanima, studio apartmanima i dvokrevetnim sobama.

Svakom gostu jamčimo obiteljsku i prijateljsku atmosferu uz pristupačno i nasmijano osoblje te istinski odmor uz miris mora i mediteranskog bilja.