Ljeto u zadarskom arhipelagu - otok Ugljan! Izaberite tip apartmana za 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici, za 2 osobe i 1, 2 ili 3 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Izaberite tip smještaja ovisno o broju djece i iskoristite ponudu u periodu od 31.08. do 15.09.2019.

Apartman tip A - za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Apartman tip B - za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

Apartman tip C - za 2 odrasle osobe + 3 djece do 12 godina

Holiday Park Apartments Zelena Punta

Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more.

Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. 

Apartman tip A

Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom s kaučem koji se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

Apartman tip B

Tip B je identičan tipu A, no veći je u kvadraturi i ima veći pomoćni ležaj na koji stane dvoje djece do 12 godina. Dolazi s nešto većom terasom. Uobičajena kvadratura je oko 40 m2.

Sva 132 apartmana nalaze se u borovoj šumi koja je jedna od glavnih značajki Zelene Punta. Također, većina apartmana ima izravan pogled na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni za savršen bijeg od svakodnevice.

Aktivnosti: vožnja bicikla - najam opreme za vodene sportove - pedaline, vodeni bicikli, kanui - odbojka na plaži - mini-golf - stolni tenis - izleti na Kornate - iznajmljivanje čamaca.

Za kupce ponude očekuje 1 h besplatnih sportskih aktivnosti po vašem izboru svaki dan - vodeni park, pedaline, kajak, odbojka, minigolf...!

Apartman tip C

Tip C je najveći, i pruža najviše udobnosti i prostora. Pogodan je za do 5 osoba, opcija ležajeva je 4 + 1. Uz glavnu sobu, ima dodatnu sobu s pomoćnim ležajem za dvoje djece do 12 godina i dnevni boravak s pomoćnim ležajem za 1 dijete.

Također dolazi sa stolom za sjedenje i terasom ili balkonom ukoliko je soba na višem katu, a na balkonu se nalaze stol i stolice. Uobičajena kvadratura ovih apartmana je 55-60 m2.