Isprobajte HIFU - najtraženiji tretman pomlađivanja sa vrhunskim rezultatima u salonu Natural Body and Soul u Rijeci! Izaberite HIFU cijelog lica, cijelog lica+vrata ili cijelog lica+vrata+dekoltea!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.500 kn
Ušteda 40%
Cijena 899 kn
Uštedi još 45 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 45 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Salon Natural Body and Soul i HIFU tretmani pomoći će vašoj koži lica, vrata i dekoltea da povrati svoju mladolikost, utegnutost i svježinu! Kupon vrijedi za 1 osobu i 1 dolazak, a možete ga iskoristiti do 09.11.2019.

HIFU je najnovija i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja lokaliziranih masnih  nakupina.

Uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (High Intensity Focused Ultrasound) koja usmjerava ultrazvučne valove na određenu dubinu kože (1.5, 3.0, 4.5, 8, 11 i 13mm) ovisno o odabranoj sondi. Tako vrlo precizno djeluje na određene slojeve kože i potkožnog masnog  tkiva, izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu oko 60 - 70 °C čime stimulira  stanice na proizvodnju kolagena, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje.

Uništene masne stanice zajedno s njihovim sadržajem (trigliceridi i  masne kiseline)  izlučuju se iz organizma prirodnim fiziološkim i metaboličkim putem (kroz limfni i krvožilni sustav) bez oštećenja.

Rezultati HIFU tretmana vidljivi su odmah nakon tretmana, a konačni rezultat vidljiv je nakon 3 mjeseca kada je formiran novi kolagen pa je koža čvršća,  sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa, mladenačkog izgleda, manjih pora. Nakon tretmana lica oči izgledaju otvorenije, obrve podignutije, podbradak smanjen. Zbog obnovljenog elastina koža će na osjet biti mekana i elastična.​

Rezultati traju i do 12 mjeseci, zato je dobro ponavljati postupak svake godine  radi očuvanja rezultata.

Tretman je siguran jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki , te nema nekontroliranog zagrijavanja.

*Kontraindikacije: tretman ne radimo trudnicama, srčanim bolesnicima, osobama sa srčanim elektrostimulatorima, defibrilatorima i metalnim ili drugim aktivnim implantatima u predijelu tretmana (hijaluronski ili drugi fileri, botox, silikoni i sl.).

Prednosti HIFU tretmana: ne oštećuje površinski sloj kože i okolna tkiva, dovoljan je samo jedan tretman godišnje za lice, te 1 do 3 za tijelo (ovisno o količini masnih stanica), kod smanjivanja obujma - trajno uništava masnu stanicu, koju organizam resorbira prirodnim putem kroz limfni i krvožilni sustav.