NOVA GODINA u Vodicama! Dočekajte 2020. uz 3 ili 4 noćenja s Polupansionom, svečanom večerom i zabavom u Imperial Park Hotelu + koncert grupe MAGAZIN, sve za 2 osobe!

33 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 2.399 kn
Uštedi još 120 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 120 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Na samoj obali Vodica spektakularno dočekajte 2020. godinu u Imperial Park Hotelu*** i uživajte u nastupu grupe Magazin 30.12.! 1 Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi u periodu od 28.12.2019. do 02.01.2020.

Ponuda uključuje i doček Nove godine 31.12. uz svečanu večeru (bez pića), zabavu i bend!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.Široj publici najpoznatija po nastupu na Eurosongu 2009. s Igorom Cukrovom i pjesmom "Lijepa Tena", Andrea Šušnjara je suradnju s Tončijem Huljićem počela još 2004. godine kada je nastupila na Dori s pjesmom "Noah", kojom je pokazala svoje glasovne sposobnosti.


Dolaskom Andreje, Magazin se vraća onom prepoznatljivom, zaigranom zvuku. Kao njihova pjevačica debitirala je na Splitskom festivalom s pjesmom "Sijamski blizanci", a 2014. Magazin izbacuje svoj 18. album "Mislim pozitivno!", na kojem Andrea sama pjeva sve pjesme. Šest godina nakon svog dolaska u Magazin, Andrea je i dalje glavni vokal ove legendarne grupe.