Prekrasno Sljeme i gušti šeme! Wellness bijeg u prirodu u Hotelu Tomislavov dom*** za 1 ili 2 osobe, masaža, bazen, fitness... već od 349kn!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 349 kn
Uštedi još 18 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel Tomislavov dom nalazi se u samom srcu parka prirode Medvednica na Sljemenu, najvišem djelu Medvednice, svega 20tak minuta udaljenosti od užeg centra grada Zagreba. Kupon vrijedi do 26.11.2019.!

Hotel Tomislavov dom - 1 000 metara bliži suncu

Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.

Izaberite između tri opcije: Ponuda za jednu osobu  - 2 dana / 1 Noćenje sa doručkom +  Masaža 30`  + Bazen i fitness * Ponuda za dvoje Standard dvokrevetna soba - 2 dana / 1 Noćenje sa doručkom +  Masaža 30`  + Bazen i fitness * Comfort dvokrevetna soba 2 dana / 1 Noćenje sa doručkom +  Masaža 30`  + Bazen i fitness

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima.

Blagotvorni tretmani našeg mini wellness-a koje pružamo gostima prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj, u cilju postizanju vitalnosti, ljepote i harmonije.

U našim hotelima gostima su na raspolaganju - u hotelu Tomislavov dom: bazen, finska sauna,  sprave za vježbanje, a u Snježnoj kraljici gostima su na raspolaganju: dvije finske saune te sprave za vježbanje.

Za sve goste naših hotela koji koriste usluge smještaja korištenje bazena u hotelu Tomislavov dom te whirlpool-a i saune u Snježnoj kraljici je gratis.

Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje i rješavanje stresa.

Na usluzi Vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!

Obavezna predrezervacija i provjera termina raspoloživosti putem e-maila tomislavov.dom@zgh.hr ili telefona na +385 1 4560-400, te rezervacija ODMAH nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku.