Treba Vam predah na putovanju ili želite nešto drugačije? Stanite u Motelu Plitvice Lučko! Odmorite se uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom za 2 osobe, u pola cijene - samo 220 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Idealno lociran uz zagrebačku obilaznicu, Motel Plitvice pruža ugodan prostor za odmor na putu. Turistički kompleks Plitvice je i dobra startna pozicija da krenete u upoznavanje Zagreba i okolice! Kupon vrijedi do 01.11.2019.

Motel Plitvice

Motel posjeduje 56 dvokrevetnih i višekrevetnih soba, koje sadrže klimu, LED TV i WiFi. U sklopu motela smještena je sala bogata prirodnim svjetlom za sastanke, prezentacije, predavanja i izložbe.

Restoran Plitvička kuća

Plitvička kuća (a-la-carte) posjeduje čaroban rustikalan ambijent pun drvenih detalja s motivima Like. U restoranu svakodnevno možete naći vrhunsku domaću janjetinu po povoljnim cijenama. Nudimo Vam i cijeli niz atraktivnih specijaliteta koji uključuju lički ručak, Potpourri Plitvice, te lički sir Basa koji za Vas izrađujemo. Restoran ima kapacitet 350 osoba. U njemu smo ukomponirali 4 izdvojena prostora za manja društva. Idealna su ako tražite više intimnosti ili privatnosti.

Cafe-bar Fontana

U predvorju motela nalazi se romantičan cafe bar Fontana, uređen u originalnom stilu 80 – ih godina. Cafe Vam nudi da provedete divne trenutke okruženi zelenilom uz opuštajući žubor vode. Cafe je također opremljen WiFi signalom. Ako ste u prolazu i u nedostatku vremena, rješenje za Vas su cafe Croatia Sjever i Croatia Jug. Nalaze se u sklopu Pasarele s obje strane autoceste. Možete izabrati iz široke palete kava uz slastice i sendviče.