Vratite koži sjaj, izbrišite bore ili povećajte svoje usne u Zagrebu sa najkvalitetnijim cross-linked hyaluronskim filerima u Laser centru Trinity uz čak do 44% popusta i za već od 1249 kn!

Puna cijena 2.200 kn
Ušteda 42%
Cijena 1.249 kn
Uštedi još 60 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 60 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Starenjem gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica, stoga preporučujemo tretman filerima! Vratite svojoj koži stari sjaj i izbrišite bore! Kupon vrijedi do 30.11.2019.

HYALURONSKI FILERI

Starenjem gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica, stoga preporučujemo tretman filerima.

Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja. No, hijaluronski fileri su namijenjeni  tretiranju svih zona lica jer koži vraćaju njezin prirodan sjaj i potpomažu rehidraciju, kao i regeneraciju kolagena i stvaranja novog kolagena, te povećanje usana.

Zašto hijaluronski fileri?

Ne ugrožavaju prirodnost lica;

           Jednostavna i bezbolna primjena;

           Smanjuju bore;

           Vraćaju volumen licu - efekt liftinga;

           Povećavaju volumen usana!


Šta se sve može postići hijaluronskim filerima:

Popuniti nazo-labijalne bore, marionete, povećati i oblikovati (remodelirati) jagodice, popuniti obraze, korigirati nos, podići vrh nosa, popuniti bore na čelu i između obrva, popuniti bore na vratu, popuniti bore na dekolteu, između grudi, popuniti borice oko očiju, tzv. crow feet, regenerira se koža šaka i šakama se vraća volumen, povećavaju se usne, ističu se kutovi usana, promjena oblika usana, popunjavaju se bore iznad gornje usne, popunjavaju se bore ispod donje usne, podmlađuju se ušne resice, zateže se vilična linija, zateže se podbradak, popunjavaju se ožiljci od akni, zateže se koža brade, mijenja se oblik brade i vilice, podižu se obrve i zateže se regija slijepoočnice!