Svi na PLITVICE! "Uberite" ponudu u vrijednosti ulaznice za Plitvička jezera uz koji poklanjamo i ručak, brojne sadržaje i zabavu na 2. jesenskom festivalu na Plitvice Art Farmi u Rakovici 12.-13.10.!

166 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

I ove godine u suradnji sa Plitvice Art Farmom organiziramo Jesenski festival koji će se održati 12. – 13. listopada na Plitvice Art Farmi, stoga rezervirajte i Vi svoje mjesto i ugrabite kupon za ručak i ulaznicu na Plitvice za samo 99 kn! Kupon vrijedi isključivo za 12.10. ili 13.10.2019.

2. JESENSKI FESTIVAL NA PLITVICE ART FARMI

S veseljem Vam predstavljamo ovogodišnji Jesenski festival, drugi po redu, gdje će glavnu ulogu preuzeti kraljica jeseni – bundeva! Većini je bundeva poznata kao ukras koji dolazi s kasnim ljetom i početkom jeseni, no ona je vrlo ukusna i dragocjena namirnica kojom morate obogatiti vaša osjetila ove jeseni, a priliku za to imat ćete na 2. Jesenskom festivalu koji će se održati 12. i 13. listopada na Plitvice Art Farmi.

Na Plitvice Art Farmi, uz razne kreacije i specijalitete od bundeve, moći ćete vidjeti i izložbu modnih jesenskih detalja, kako je to bilo nekad, a kako je sada. Također, moći ćete degustirati i kupiti proizvode lokalnih proizvođača među kojima se nalaze i proizvodi koji nose oznaku Lika Quality

Zabavni dio program održat će se od 15:00 do 19:00 sati, pripremamo razne gulaše i chill grill na otvorenom ložištu, popraćen party glazbom osamdesetih.

Za sve goste festivala, aktivnim sudjelovanjem, konzumacijom jela i pića ili kupnjom proizvoda u vrijednosti 50 kn, osigurani voucheri za popuste na Rastoke i Baraćeve špilje!


2. Jesenski festival RAKOVICA
12.-13. listopada 2019.
od 15h
PLITVICE ART FARM - Program pogledajte ovdje

ART FARM PLITVICE

Ako ste na "staroj cesti" između Splita i Zagreba, zaustavite se na Plitvice ART FARM i garantiramo da ćete sigurno pronaći nešto za sebe i svoje najdraže!

U neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvičkih jezera u nizu prirodnih ljepota na adresi Grabovac 257a, smjestio  se ART FARM neobična priča za kušanje i kupnju najkvalitetnijih hrvatskih gastro proizvoda poput lokalnih sireva, meda, bučinog ulja, likera, čajeva…, a sve sa oznakom “Lika quality” ili vrhunski proizvodi nagradivani na gastrosajmovima. Stoga Plitvice Art Farm, ponosno prezentira turistima sa garancijom samo ono najbolje!

ART FARM će vas uvesti i u bajkoviti svijet autohtonih umjetničkih hrvatskih suvenira  koje je Udruga “Kuća hrvatskog dizajna” pomno odabrala, okupivši  umjetnike i dizajnere, da ponudi Turistima samo ono najbolje i originalno. Mirisni proizvodi od lavande, sapuni izradeni od pomno odabranog  bilja plitvičkoga kraja, jedinstven su doživljaj za sve osjete.