Luksuz za Vaše ruke i nokte u Zagrebu! Počastite se cjelovitom njegom Vaših ruku u salonu ljepote Indigo koja uključuje rusku manikuru uz trajni lak i parafinsku kupku za samo 79 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima? Takav osjećaj omogućuje Vam Salon ljepote Indigo, a na Vama je samo da kupite ponudu što prije! :) Kupon vrijedi do 27.11.2019.!

Ruska manikura je kozmetički tretman u kojem specijalnim kremama i uljima poboljšavamo kvalitetu oštećene kože ruku i noktiju. 

Trajni lak za nokte bolji je način uređivanja noktiju, jer se geliranjem nokta uništava površinski sloj nokta te je stoga nokat podložan bakterijama i velikim oštećenjima.
Prilikom nanošenja laka, nokat se ne oštećuje te nakon par tjedana koliko traje, skida se na puno bezbolniji način od gela. 

Parafinska kupka - To je beauty ritual koji osigurava hidrataciju i elastičnost kože i noktiju,  te spriječava pucanje kože i stvaranje zanoktica. Tretman započinje blagim pilingom, potom se kožu nanese hranjiva maska, te se na kraju tretirano područje potopi u topli parafin obogaćen eteričnim uljima. Parafin se na stvrdne, no još neko vrijeme grije kako bi se pore što bolje otvorile, a sastojci što dublje i u što većem broju se upili u kožu. Uz kombinaciju dobrog pilinga i maske potičemo dubinsku hidrataciju i cirkulaciju kože, a sam parafin je toplo ulje na bazi voska s odličnim termo-terapijskim svojstvima.

Uz lijepe nokte, sigurni smo da su i luksuzni tretmani poput ruske manikure, parafinske njege, tretman koji si zaista možete i zaslužujete priuštiti!

Stručno i kvalitetno osoblje omogućit će Vam najbolju njegu te Vas posve razmaziti :)