[ZAGREB/VARAŽDIN] Bezbolno, brzo i jednostavno rješenje za svako problematično lice - 3 tretmana laserom i njega hijaluronskim serumom u Salonu Figura uz 74% popusta i za samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrabite paket dugo očekivanog rješenja za svoje lice uz nevjerojatan popust od 74%! Kupon vrijedi do 15.12.2019.

Kome se preporučuju tretmani pomlađivanja?

Preporučuju se osobama koje žele zadržati mladenački izgled, kod blažih ili srednje izraženih oštećenja kože izazvanih suncem kao što su manje bore, beživotni izgled kože, kapilare, crvenilo i pigmentacije.

Brojna istraživanja pokazala su kako većina ispitanika, suprotno očekivanjima, bore ne smatra znakom starenja, nego su to pigmentacije i neujednačenost tena uslijed oštećenja kože izazvanog suncem.

Tretmani se još preporučuju neposredno prije nekog važnog događaja, ako želite zablistati i lijepo izgledati. Ako nemate mnogo vremena za sebe i želite na brzinu ukloniti umorni i beživotni izgled lica nakon neprospavane noći, tada su Vam tretmani od velike pomoći. Izgled i kvaliteta kože se znatno popravljaju. 

Ukoliko ste dugo boravili na suncu i oštetili kožu, ovo su najbolji tretmani za uklanjanje nastalih oštećenja kože.

Kada se tretmani preporučuju?

Tretmani se u svrhu prevencije starenja preporučuju nakon 30-ih pa do 50-ih godina. Za uklanjanje znakova oštećenja kože nema dobne granice. Najnovija istraživanja dokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani protiv starenja primijene na vrijeme. Agresivniji tretmani ili operacije tada nisu potrebni. Osnovna pogreška je što većina ljudi čeka razvoj bora kako bi nešto poduzela. Savjetuje se na vrijeme započeti s tretmanima za što bolje rezultate, iako nikad nije kasno.

Što se tretmanom postiže?

Sitne i srednje izražene bore oko očiju se smanjuju te se sprječava razvoj novih bora. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda. Uklanja se umorni i beživotni izgled lica te ono postaje sjajno i svježe. Neujednačenost tena, tj. kože se također uklanja. Stimulacijom metabolizma koji godinama opada koža postaje otpornija, deblja i jača. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože. Pigmentacije, kapilare i crvenilo ne mogu se u potpunosti, ali se mogu dobrim dijelom ukloniti. Tretman nije predviđen za melasmu, iako ima povoljan utjecaj na uklanjanje melasme.

Prednosti: imat ćete slobodan, dosad neiskorištene potencijale kako bi povećali svoje osoblje i ponuditi svojim pacijentima jedan od najučinkovitijih konceptima liječenja u području regeneraciju kože. 

Podizanje profila hijaluronske kiseline će revitalizirati kožu u kraće vrijeme: postići će se elastičnost, te će koža biti svježija, glatka i obnovljena.