ADVENT U BUDIMPEŠTI! Upustite se u dvodnevnu avanturu sa 1 noćenjem i doručkom u hotelu 3*, razgledima, pratiteljem putovanja i prijevozom iz Zagreba uz Darojković Promet...419 kn/osobi!

29 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 419 kn
Uštedi još 21 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 21 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kraljica Dunava očarat će Vas svojim adventskim ruhom... Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 23.-24.11.2019. / 14.-15.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN
ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu razgled sa turističkim pratiteljem: CITADELA – BUDIM – KRALJEVSKA PALAČA – MOSTOVI NA DUNAVU – TRG HEROJA – PARLAMENT – KATEDRALA SV. STJEPANA – RIBARSKA UTVRDA. 


Šetnja Vaci ulicom i slobodno vrijeme za razgled adventskog sajma. Odlazak do hotela te slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Navečer predlažemo romantičnu vožnju brodom po Dunavu, te večeru u Čardi. Noćenje.


2. DAN
BUDIMPEŠTA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak iz Budimpešte i dolazak u Zagreb u večernjim satima.


Paket uključuje:
• prijevoz kvalitetnim autobusom turističke klase
• noćenje u hotelu  3* s uključenim doručkom na bazi buffeta
• pratitelja putovanja
• razglede prema programu
• troškove organizacije, jamčevno osiguranje i prodaju aranžmana