Martinje u Zagrebu! Proslavite blagdan vina uz živu muziku u restoranu The Movie pub 08. ili 09.11.19. i bogatu roštilj platu za dvoje ili četvero već od 89kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Živa glazba bit će oba dana od 21:30 h do 02:30 h! Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj opciji i iskoristiv je 08.11. ili 09.11.2019., u vremenu od 20 h do 23 h.

Meni uključuje: roštilj platu - vratinu, pljeskavice, iskošteni batak, ražnjiće - marinirani krumpir, pomfrit, luk, ajvar + 2x savijača od jabuka (za 2 osobe /4x savijača od jabuka za 4 osobe).

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

The Movie Pub & Restoran je otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. 

Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.