Miris mariniranih rebarca zove Vas u Restoran Rustica 2 u zagrebačkoj Dubravi! Uz rebarca očekuje Vas i pekarski krumpir, povrće na žaru, šopska salata i lepinje - sve za 2 osobe i samo 119 kn!

30 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Ponuda uključuje: 2x marinirana rebarca + 1x pekarski krumpir + 1x povrće žar + 2x šopska salata + lepinje! Kupon vrijedi od 28.10. do 10.12.2019. i može se iskoristiti od utorka do petka svaki dan od 11- 22 h!

Restoran Rustica 2, Dubrava

Restoran Rustica 2 se nalazi u Dubravi, Zagreb. Restoran Rustica prepoznat je po steaku, roštilju na drveni ugljen (grillu), pasti, ali i ostalim jelima.

Sami proizvode ćevapčiće, šiš ćevape, pljeskavice i punjene pljeskavice. 

Sve recepte možete probati u restoranu koji ima kapacitet od 80 ljudi, plus 20 ljudi u VIP dijelu. Uz najavu, restoran, organizira krštenja, prve pričesti, krizme, rođendane, domjenke i karmine.

Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel. 01/3000 456, uz KOD i ID kupona po primitku! Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska u restoran!