Jesenska uživancija na prekrasnom otoku Cresu uz 3 dana/2 noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice, za do 4 osobe u Apartementu D u gradu Cresu za samo 749 kn! Najam bicikala gratis!

Osim predivnih 3 dana i 2 noćenja s doručkom u vrhunskom Apartementu D, očekuju Vas i piće dobrodošlice, besplatan Wi-Fi, besplatan parking, a u cijenu uključeni i posteljina, ručnici i boravišna pristojba! Kupon vrijedi od 04.11. do 29.12.2019.

GRATIS najam bicikala!

APARTEMENT D

Potpuno opremljen i nov (2019.) Apartment D nalazi se u gradu Cresu 300 metara od mora. 

Dvije spavaće sobe sa bračnim krevetima, perilice suđa i rublja, velika terasa sa pogledom na more i privatna garaža samo su dio ponude našega apartmana. 

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici te brzi internet uključeni su u cijenu.

Za goste koji ne žele vlastitim vozilom na trajekt, domaćin nudi mogućnost prijevoza od trajektnog pristaništa Merag do apartmana i natrag.

OTOK CRES

Otok Cres je najveći jadranski otok, a nalazi se na sjevernom dijelu Kvarnerskog zaljeva. Na jugu povezan je mostom s otokom Lošinjem. Cres je brdovit otok dug 66 km i širok 2-12 km. Obala otoka je razvedena i duga oko 248 km i obiluje mnogim uvalama i šljunkovitim plažama na svom zapadnom i južnom dijelu, dok su sjeverni i istočni dio ovjenčani strmim i surovim stijenama. Kao posebnu zanimljivost treba istaci prirodnu neobičnu pojavu slatkovodnog jezera Vrana. Razina slatkovodnog jezera je iznad razine mora, a njegovo dno ispod morske razine na dubini od 74m. 

Cres karakteriziraju veliki kontrasti između sjevernog submediteranskog dijela, te srednjeg i južnog mediteranskog dijela koji obiluje pašnjačkim goletima i gustom makijom. Veliko bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta, s izuzetnim brojem endemičkih vrsta predstavlja pravi izazov za zaljubljenike u prirodu. Na Cresu je također jedno od posljednjih staništa vrlo rijetke ptice – bjeloglavog supa. Na otoku su uređene pješačke staze i šetnice, a u lokalnim ljepotama može se uživati i tijekom vožnje biciklom. Otok Cres ima i bogato povijesno i kulturno nasljeđe: liburnijske građevine, ostatke antičkih gradova, ranokatoličke crkvice, samostane… Povijesnu jezgru Martinščice čini crkva Sv. Martina s franjevačkim samostanom iz 16. st. i Kaštel obitelji Sforza iz 17. st.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apartmentd.cres@gmail.com ili na mobitel 091 529 81 77, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.