Otkrijte i Vi tajnu svoje ljepote uz LIVING FIT PROGRAM potpune transformacije tijela u salonu Tajna ljepote u Zagrebu! U programu Vas očekuje čak 50 tretmana uz 80% popusta!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!

20x vježbanje u najnovijoj THERMO KAPSULI za vježbanje s infracrvenim svijetlom + 20x Spa infracrvenih kapsula s ozonom + 2x 2D kriolipoliza + 2x lipolasera + 2x vakuum vreće + 2x body formera + 2x termo deke + 1x body scan analiza tijela! GRATIS: HIFU tretman u vrijednosti 400 kn! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2020.

Po prvi puta darujemo gratis HIFU tretman jedne male zone u vrijednosti 400 kn: izbor između bora oko očiju, nazolabijalnih bora, jedanaestice (bore koje idu od nosa prema čelu), gornji ili donji kapci!


LIVING FIT PROGRAM POTPUNE TRANSFORMACIJE!

Vježbajte s nama, otopite masne naslage, utegnite kožu i reducirajte celulit!

LIVING FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje su spremne na potpunu transformaciju i  žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. Program omogućuje istovremeno otklanjanje suvišnih kilograma, smanjenje obujma tijela, učvršćivanje tonusa tijela, otklanjanje celulita te vraćanje elasticiteta koži.

Program također uključuje: individualno savjetovanje uz prvi inicijalni pregled gdje ćemo zajedno odrediti Vaše ciljeve; individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista; redovno mjerenje opsega tijela jedan puta tjedno; body scan analizu tijela gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela i organizma.

LIVING FIT PROGRAM započinjemo body scan analizom tijela i mjerenjem obujma ruku, nogu, trbuha, bokova i bedara. Body scan analiza tijela vrši se najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće (masnoće koja se nakupila oko unutarnjih organa u abdominalnoj šupljini), postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age (starost organizma).


NAJNOVIJA THERMO KAPSULA ZA VJEŽBANJE S INFRACRVENIM SVJETLOM služi za mršavljenje i oblikovanje tijela, u njoj se vježba na temperaturi od 37 ° C pod utjecajem infracrvene svijetlosti i cromo terapije što omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra). Zbog posebnih uvjeta (temperatura 37 ° C i infracrvene zrake) vježba se samo 20 do 25 minuta a tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3 do 4 puta više masti nego kod obične vježbe. 


Posljedica je brži gubitak tjelesne težine i opsega mjerljivog u centimetrima. Kombinacija infracrvenih zraka i aktivne vježbe je i jedini prirodni, znanstveno dokazani način, koji omogućuje lokalizirano smanjenje potkožne masti. Stanice se obnavljaju, krvne i limfne žile se regeneriraju, što je temelj za poboljšanje prokrvljivanja i time i otklanjanja celulita. U samo 4-tjedna može se izgubiti do jedan konfekcijski broj i osjetno poboljšati oblik i izgled tijela. Vježbe su prilagođene svakoj klijentici posebno s obzirom na zdravstveno stanje, godine i rezultate koje želi postići.


2D VAKUMSKOM KRIOLIPOLIZOM započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. To je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva(5 kPa), a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na 5°C do -10°C. Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Najnovija 2D vakumska kriolipoliza zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. Važno je naglasiti da se samo jednim tretmanom gubi do 25% masnih stanica što ovaj tretman čini najbržim tretmanom za otapanje masnih naslaga.

LIPOLASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


VAKUMSKA VREĆA je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta.


BODY FORMER / ELEKTROSTIMULACIJA uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe. 

INFRACRVENA SPA KAPSULA S OZONOM kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. 

Princip rada TERMODEKE se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.