Lifting i brisanje bora! U Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu uvjerite se u učinkovitost nekirurškog liftinga lica uz dermapen + ampula hijalurona + maska uz 62% popusta - samo 279 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nekirurški lifting lica dermapenom za brisanje bora i svih nepravilnosti lica vidljivo nakon 1. tretmana: dermapen + ampula hijalurona + maska! Kupon vrijedi do 28.12.2019.

Nekirurški lifting lica ima dvokanalne sonde koje daju 60% bolje rezultate od jednokanalnih, a istovremeno radi na 4 različite frekvencije, zbog čega je jedinstven na svjetskom tržištu.

Tijelo je stroj koji pokrećemo pomoću električnih signala. Na tom principu ostvarujemo zategnutost kože i mišića. Zategnutost i elastičnost kože ovisi i o kemijskim reakcijama koje se provode pomoću električnih impulsa. S godinama dolazi do slabljenja ovih kemijskih reakcija, te koža i mišići lagano gube svoju zategnutost i elastičnost.

Pomoću električnih impulsa nekirurški lifting lica djeluje na revitalizaciju (obnovu) mišića i vraća ih u njihov prvobitni položaj te se uz pomoć bolje cirkulacije, koži vraća zdrav izgled. Na mjestima gdje koža pruža jači otpor, lifting mijenja intenzitet impulsa do 1024 puta u jednoj sekundi.

Posebnost nekirurškog liftinga lica je u jako niskim i promjenjivim impulsima kao i posebnom obliku valova koje naše tijelo prihvaća kao prirodnu stimulaciju. Valovi prodiru duboko u kožu, a nježan impuls stimulira naše vlastite impulse bez ikakvog nelagodnog nadražaja.