Već dugo želite tetovažu? Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME. u Zagrebu i Crno Jaje otkrivaju Vam tattoo vaucher za tetovažu po izboru u vrijednosti već od 199 kn!

Puna cijena 350 kn
Ušteda 43%
Cijena 199 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 11:00 do 20:30, subotom: od 9:30 do 14:30 h! Rok iskoristivosti kupona je 30.12.2019.


Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME.

Riječ "tattoo", zabilježena je prvi put 1796. godine, u brodskom dnevniku kapetana Jamesa Cooka, a znači "označiti" na jeziku Maora, polinezijskog naroda koji je poznat
po tipičnim tetovažama na licu.

Sve više svjedočimo društveno- kulturološkom fenomenu ukrašavanja tijela tetoviranjem i/ili piercingom, koji se širi suvremenim svijetom poput epidemije. Tetoviranje i piercing postaju dio svakodnevice, na njih se odlučuje sve više osoba, neovisno o spolu, dobi, društvenom statusu, stupnju obrazovanja, imućnosti i sl.

 

Ponuda nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina. Maloljetne osobe do 18 godina bit će uslužene ukoliko dođu u pratnji roditelja!