U Hotelu Best Western Kranjska Gora 4* očekuje Vas paket CHRISTMAS PRESENTS - proslava Božića uz 3 dana/2 noćenja, polupansion, wellness, božićnu večeru i ski pass, od 950 kn/osobi!

Super cijena 950 kn
Uštedi još 48 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 48 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Proslavite Božić u krugu obitelji ili prijatelja u Kranjskoj Gori uz toplu ponudu 2 polupansiona, wellness gušta, okusa i mirisa božićne večeri...a želite li odmor obogatiti skijaškim aktivnostima, tu je i ski pass za 3 dana uključen u cijenu opcije 2! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 24.-26.12.2019.

Unatoč blizini impozantnih planinskih lanaca, do našeg hotela nije teško naći put, zato dođite i uživajte u ponudi koju smo Vam pripremili! 

U cijenu uključeno 2 noćenja, polupansion, wellness, božićna večera uz live piano glazbu!

SKI PASS za 3 dana uključen u cijenu opcije 2!

Ovaj slikoviti mali grad okružen je impresivnim planinskim lancem, a nalazi se na rubovima  Nacionalnog Parka Triglav, na 810 m nadmorske visine. 

Best Western Hotel Kranjska Gora 4* nalazi se na samo nekoliko koraka od centra Kranjske Gore, na putu do prolaza Vršič, a nudi wellness centar i unutarnji bazen. Sadržaji uključuju teniske terene i restoran s terasom.

Gostima je dostupan wellness centar, dvorana za fitness i solarij koji se mogu koristiti uz nadoplatu.

Na raspolaganju su bar, restoran koji poslužuje jela nacionalne kuhinje i prostorija s TV-om u kojoj se gosti mogu opustiti i koristiti besplatni WiFi. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim programima i kupaonicu s tušem ili kadom.

Kranjska Gora odlikuje se odličnim zabavno-sportskim programom i to tijekom cijele godine!