Dočekajte NOVU GODINU uz veselu atmosferu Sarajeva i nastup Željka Joksimovića!! Darojković Promet Vas tradicionalno vodi na 1 dan uz prijevoz autobusom za 239kn po osobi!

Slavite na glavnom trgu ili tulumarite u jednom od mnogobrojnih klubova i barova! Povratak za Zagreb kreće oko 02:00h! Kupon vrijedi za termin: 31.12.2019.


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 09:00h iz Dugog Sela te usputnih stanica u Zagrebu. Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima, slobodno vrijeme za osobne sadržaje.
Predlažemo: BAŠČARŠIJA: SEBILJ – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama); KAZANDŽILUK, poznat po trgovini i proizvodnji bakrenog posuđa. BAŠČARŠIJSKA HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, izgrađena 1530.godine, STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, MORIĆA HAN, KATOLIČKA KATEDRALA, VJEČNA VATRA, LATINSKA ĆUPRIJA, koju često zovu i Principovim mostom, pošto je na tom mjestu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda), CAREVA DŽAMIJA.


Nakon razgleda i upoznavanja s gradom, pripremite se  za doček Nove 2020. na glavnom trgu uz koncert Željka Joksimovića ili u nekom od klubova i barova, kojih u Sarajevu ne nedostaje.

Povratak za Zagreb oko 02:00h.

Cijena uključuje: 
prijevoz autobusom
organizaciju, pripremu i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje: 
sve drugo što nije navedeno u programu poput troškova osobne potrošnje i sl.
putno zdravstveno osiguranje

• za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
• od travnja 2017. je uvedena nova regulacija prelaska granice koja podrazumijeva skeniranje dokumenata što u nekim slučajevima može rezultirati nepredviđenim čekanjem na graničnim prijelazima, na što agencija ne može utjecati
• organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima, ovisno o okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta
• putnici su dužni voditi računa o svojim osobnim ispravama, novcu i stvarima tijekom puta. Za eventualno otuđenje, gubljenje ili oštećenje istih, organizator ne snosi odgovornost.