Zimske čari zlatnog Praga! Svijet putovanja vas vodi na 3 dana Praga uz 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3***, voditelja putovanja, razglede, stručnog lokalnog vodića u Pragu...od 675kn po osobi!

Super cijena 775 kn
Uštedi još 39 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 39 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Donesite ispravnu novogodišnju odluku i godinu započnite sa putovanjem! :) Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 04.-06.01.2020. ili 10.-12.01.2020. !(GARANTIRANI POLASCI)

Napomena: PREPORUČUJEMO DA SVAKI PUTNIK IZVADI EU ZDRAVSTVENU ISKAZNICU KOJA JE BESPLATNA - Zahtjev se može podnijeti putem e-građana ili u najbližem regionalnom uredu/područnoj službi HZZO.

Garantirani polasci:
04.-06.01.2020. - HOTEL KRYSTAL - http://hotel-krystal.eu
10.-12.01.2020. - HOTEL ASTRA - http://www.hotelastra.cz


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan    PRAG
Polazak je iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 503 u 01:00 sat. Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Prag. Dolazak u Prag u prijepodnevnim satima. Kraći orjentacioni razgled grada: Hlavni nadraži, Opera, Narodni muzeum, Vaclavske namesti, Mustek, Na prikope, Narodna ulica... Smještaj u hotel. Nakon odmora odlazimo u večernju šetnju Pragom. Mogućnost večere u jednoj od mnogobrojnih praških pivnica. Noćenje.


2. dan    PRAG
Doručak. Razgled Praga u pratnji lokalnog vodiča - HRADČANY: Kraljevska palača – Katedrala Sv. Vita … MALA STRANA: Malostranske namesti – Crkva Sv. Nikole – Karlov most… STARE MESTO: Karlova ulica – Starogradska vijećnica – Staromestske namesti... Slobodno poslijepodne za osobne programe. Na večer predlažemo posjet srednjovjekovnoj taverni sa show programom i večerom u više sljedova s uključenim pićem. Povratak u hotel. Noćenje.


3. dan    PRAG
Doručak. Šetnja NOVE MESTOM: Prašna brana – Obecni dum – Namesti Republiky – Celetna ulica – Karlovo sveučilište –  Staromestske namesti – Židovska četvrt i židovsko groblje… Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo vožnju brodom po Vltavi s bogatim buffet ručkom. Polazak za Zagreb oko 15:00 sati. Dolazak na mjesto polaska očekuje se iza ponoći (informativno vrijeme dolaska u autobus a u Zagreb je između 1:00 i 2:00 sata)

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati kod kupona i slijedeće podatke na e-mail: info@svijetputovanja.hr (ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt br. telefona, mail adresa).

U program putovanja je uključeno:
prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
2 noćenja s doručkom u hotelu s 3***  u dvokrevetnim sobama
razgledavanja prema programu
voditelja putovanja
razgled Praga u pratnji stručnog lokalnog vodiča
jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti
troškove organizacije i prodaje aranžmana

U program putovanja nije uključeno:
Ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, te javni prijevoz
Doplatu za jednokrevetnu sobu (u slučaju kada osoba putuje sama) - 390,00 kn
Doplata za boravišnu pristojbu – 3 € (obavezna doplata)
Za kretanje po Pragu koristimo javni prijevoz: pojedinačna karta 30 min. 24 CZK (cca 6 kn)
Večera u tipičnoj češkoj pivnici – 17,00 €
Vožnja brodom po Vltavi uz ručak (švedski stol) – 25 € (minimum 20 prijavljenih osoba)
Večera uz zabavu, muziku i ples u češkom restoranu/taverni sa višesatnim show programom uz bogatu večeru u više sljedova i uključenim pićem: - 35 € (minimum 20 prijavljenih osoba)
Putno zdravstveno osiguranje – 48,00 kn
Paket osiguranja (putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja) – 108,00 kn