Na izlet u slovenske ljepote! Autoturist Park organizira jednodnevni izlet u Škocjanske jame i Ljubljanu 16.11.2019. s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 169 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLAZAK! Vikend idealan za jednodnevni izlet u susjednu Sloveniju! Ne propustite priliku upoznavanja prekrasnih Škocjanskih jama i razgleda Ljubljane! Polazak iz Zagreba u 8:15 sati (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u subotu 16.11.2019.

Polazak iz Zagreba u 8:15 sati (južno parkiralište Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje prema Sloveniji i mjestu Divača u čijoj se okolici nalazi jedna od 20-ak slovenskih vapnenačkih riznica - ŠKOCJANSKE JAME. Škocjanske jame su smještene u tajanstvenom slovenskom krasu, a zbog jedinstvene prirodne i kulturne vrijednosti uvrštene su na UNESCOV popis svjetske baštine.

Preporučamo udobnu obuću i toplu odjeću (temperatura u jami je cca 12 stupnjeva Celzijusa). Obilazak jame traje sat i pol do 2 sata – ovisno o veličini grupe i brzini kretanja. Duljina rute iznosi cca 3 km te se tijekom razgleda prođe ukupno 500-ak stepenica (ne odjednom).

Uljepšavaju ih raznobojni, često veličanstveni stalaktiti i stalagmiti izvanrednih oblika, zavjese i veliki „lončići“ udubine koje po svojem obliku podsjećaju na lonce. U mirnoj se vodi zrcale zanimljivi pećinski oblici koji uvijek izazivaju čuđenje i divljenje posjetitelja. Razgledavanje Škocjanskih jama u pratnji stručnog vodiča traje cca. sat i pol. Nakon razgleda Škocjanskih jama slobodno vrijeme za osvježenje, odmor ili kupnju suvenira.

Polazak prema slovenskoj metropoli čije je ime kažu izvedeno od riječi “ljubljena” – LJUBLJANI. Šetnja središtem grada uz pratitelja putovanja i informativno upoznavanje sa znamenitostima grada. Slobodno vrijeme za vlastite programe te uživanje u brojnim kulturnim atrakcijama koje ovaj grad nudi! Preporučamo odlazak na Ljubljanski grad! 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 19:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI, A DOPLATA U EURIMA NA LICU MJESTA: ulaznica za Škocjanske jame s razgledom – 18 eura odrasli, 14 eura umirovljenici i studenti do 26 god., 9 eura djeca do 15 god.!