Autoturist Park priprema izlet koji će razveseliti sve generacije! Jednodnevni izlet u GRAZ i na POVORKU KRAMPUSA 01.12.19. s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 154 kn/osobi!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, je najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije! Kupon vrijedi isključivo za 01.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 9:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

Putovanje preko Slovenije do GRAZA. Dolazak u centar grada. Razgled: KATEDRALA – VIJEĆNICA – FRANJEVAČKA CRKVA – LANDHAUS – OPERA – GLOCKENSPIEL – KAZALIŠTE – HOFBÄCKEREI (najstarija pekarnica Graza) - LEDENE JASLICE (izrađene od 45 tona leda) – MURA – OTOK NA MURI... Predlažemo vožnju Schlossbergbahnom (uspinjačom) na SCHLOSSBERG i posjet UHRTURMU – tornju sa satom, zaštitnim znakom Graza. 

Slobodno vrijeme za ručak, šetnju gradom, uživanje u božićnim sajmovima...

U 16:00 početak tradicionalne povorke Krampusa i Perchtena, pratitelja svetog Nikole, koji će obojiti srce grada, Herrengasse, svojim šarenim maskama i kostimima. Povorka privlači sudionike i posjetitelje iz svih krajeva Austrije i poseban je doživljaj za sve generacije!

Uživanje u tradicionalnoj povorci do 18:00 sati. Pola sata poslije završetka povorke polazak za Zagreb. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.