ADVENT u čarobnoj Budimpešti! Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba u aranžmanu Autoturist Parka uz licenciranog turističkog voditelja za samo 249 kuna/osobi!

Super cijena 249 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme iskoristite na Vaci ulici, glavnoj peštanskoj shopping zoni koja u ovo predbožićno vrijeme izgleda uistinu čarobno, a preporučamo odlazak u poznatu slastičarnicu Gerbau ili ručak u tradicionalnom mađarskom restoranu kao i uživanje u peštanskim božićnim sajmovima... Kupon vrijedi za odabrani termin 07.12.19. / 14.12.19.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

Putovanje kroz Mađarsku do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu slijedi razgled grada panoramski autobusom i pješice: CITADELA, ELIZABETIN MOST, TRG HEROJA, MUZEJ LIJEPIH UMJETNOSTI, VAJDAHUNJADI DVORAC, BUDIM, CRKVA SV. MATIJAŠA, RIBARSKA TVRĐAVA, KRALJEVSKA PALAČA, VACI ULICA, VOROŠMARTIJEV TRG, KATEDRALA SV. STJEPANA, PARLAMENT... Slobodno vrijeme na Vaci ulici, glavnoj peštanskoj shopping zoni koja u ovo predbožićno vrijeme izgleda uistinu čarobno!

Preporučamo odlazak u poznatu slastičarnicu Gerbau ili ručak u tradicionalnom  mađarskom restoranu kao i uživanje u peštanskim božićnim sajmovima!

Oko 18:30 sati polazak autobusa prema Hrvatskoj i Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.