[BLAGDANI] Božićno drvce u Zagrebu već od 69 kn! Mislite na vrijeme i ugrabite najpovoljniju cijenu na tržištu - domaća smreka 2 m - 69 kn, do 3 m - 89 kn ili ''živo drvce'' u tegli do 2 m - 179 kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 69 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Za svaku kupljenu smreku mi ćemo zasaditi 10 novih! Božić nam je pred pragom, pa samim time i shopping za božićnim drvcima! Ako ne znate gdje i kako, predlažemo izvorno hrvatsku smreku koju možete pokupiti na adresi: Prudi 22 u Zagrebu (100m sa istočne strane HTV centra), i to već od 69kn! Kupon vrijedi do 24.12.19. (do tad se mogu preuzeti drvca na lokaciji)!

Božićno drvce je najvažniji i središnji ukras božićnih blagdana.

Bilo da ga kitite prema tradiciji na sami Badnjak ili koji tjedan prije, važno je znati koju vrstu božićnog drvca odabrati.

Izaberite jednu od opcija svog novog božićnog drvca:

Opcija 1: hrvatska domaća smreka do 2 m (možete sami izabrati drvce, od 1 m - 2 m)

Opcija 2: hrvatska domaća smreka od 2 m - 3 m

Opcija 3: ''živo drvce'' u tegli / smreka 1 m - 2 m

[THINK GREEN] Čuvajmo prirodu, a za svaku kupljenu smreku mi ćemo zasaditi 10 novih!

Božićno drvce je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tradicija koje se povezuju s proslavom Božića. 

To je obično zimzeleno stablo koje se unosi u dom ili se postavlja na otvorenom, a tijekom dana oko Božića ukrašava se kuglicama, slasticama te božićnim lampicama, malim raznobojnim svjetiljkama, dok su se prije češće ukrašavala svijećama. 

Na vrh drvca često se postavljaju anđeo ili zvijezda repatica koja predstavlja Betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista.

Dostava je također isključivo za područje Grada Zagreba, a moguća je za sva drvca uz nadoplatu 40 kn direktno dostavljaču (zadnji rok dostave adrese za dostavu na kućnu adresu je 20.12.18. do 12 h).