Zaštitite svoj vid i upotpunite svoj izgled lica! Iskoristite voucher u vrijednosti 500 kn za 250 kn na cijeli asortiman Optike Lens na zagrebačkom Britancu!!!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SVI NA BRITANAC! Dobro je biti izbirljiv i dobro je imati svog optičara, a sve to pronaći ćete u Optici Lens na Britancu, očekuje Vas bogati i kvalitetni asortiman naočala i kontaktih leća te optometrijske usluge, stoga se počastite uz pomoć vouchera u vrijednosti 500 kn, a u pola cijene! Kupon vrijedi do 27.12.2019.

OPTIKA LENS - sve za Vaše oči na jednom mjestu!

Iskoristite znanje i vještine stručnog tima Optike Lens koje sežu sve od 1994. godine!

Kvaliteta usluga nije samo ljubazni smiješak prodavača. Dodatna ponuda je stavka kojom se Lens optika ističe ispred konkurencije. Tako u svoje usluge ubrajamo i besplatan pregled vida i usluge servisa i popravaka, a garancija na naočale svakako je stavka koju u svojoj ponudi imaju tek rijetke optike. Dobro je biti izbirljiv. Dobro je imati svog optičara!

Iz svoje ponude Lens izdvaja široku paletu sunčanih, dioptrijskih naočala, kontaktnih leća te optometrijske usluge, a prednost mu je i individualni pristup prema svakom klijentu.

Budite u trendu ili uživajte u bezvremenskoj klasici uz par sunčanih naočala koje u asortimanu Optike Lens potpisuju renomirani proizvođači, a bezbrižno i sigurno osjećajte se i uz vrhunske kontaktne leće ili dioptrijske okvire za sve korekcije!

Posjetite nas na zagrebačkom Britancu, posavjetujte se, pregledajte naš asortiman i izaberite najbolje za sebe!

Voucher vrijedi za 1 kupnju bilo kojeg proizvoda ili više njih iz asortimana!

Po kupnji i primitku kupona, isti možete iskoristiti u poslovnici Optike Lens. Isprintani kupon OBAVEZNO donijeti sa sobom prilikom dolaska.