Posjetite jednu od najpopularnijih europskih metropola za doček NOVE GODINE! Best Travel Vas vodi na doček u Budimpeštu sa prijevozom autobusom, pratiteljem putovanja...za 259kn/osobi!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Polazak autobusa u 08:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum 31.12.2019.

Program putovanja:
 
Polazak autobusa u 08:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Hrvatsku u Mađarsku  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora.

Slijedi odlazak u razgled grada autobusom: PARLAMENT, BAZILIKA SV. STJEPANA, ISTOČNI KOLODVOR, ZAPADNI KOLODVOR, SINAGOGA, OPERA, ANDRASY ULICA, DIPLOMATSKA ČETVRT, TRG HEROJA…
Odlazak do Budima te nastavak razgleda: BUDIMSKI DVOR, MATIJINA CRKVA, RIBARSKA TVRĐAVA… Kraće slobodno vrijeme na Budimu za uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu.

Predlažemo vožnju brodom ispod osvjetljenih mostova Budimpešte uz zvuke valcera kao odličnu uvertiru u Novogodišnju noć. S broda se pruža  prekrasn pogled na Parlament i Ribarske bastione.
Nakon vožnje brodom slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom i priprema za najluđu noć u godini.
Predlažemo šetnju poznatom trgovačkom ulicom Vaci ili uživanje u slasticama u poznatoj gradskoj slastičarnici Gerbaud.
Doček nove godine na otvorenom, na trgu Vorosmarty, trgu Oktogon, na Eiffelovom trgu ,prema vlastitoj želji uz čašu kuhanog vina i vatromete.

Odlazak iz Budimpešte u 02:00 sata, te dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.