Provedite Novu godinu uz odmor od 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Kozjanskom dvoru 3* u Sloveniji i kupanje u Termama Olimia za samo 2259 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Doživite prirodne ljepote i gastronomske delicije susjedne Slovenije u novogodišnjem paketu! Nova godina je organizirana u Podčetrtku, na trgu, kraj termi Olimia. Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon je iskoristiv u periodu 30.12. - 02.01.2020.

KOZJANSKI DVOR 3* nalazi se u srcu Kozajnskog parka, u idiličnom kraju Kozje, koji ima status MAB (Man and Biosphere) UNESCO in Natura 2000. Nudi aktivan i potpuno opušten odmor koji ispunjava i duh i tijelo, stoga nijednom gostu neće biti dosadno. U blizini je sportski park s 2 teniska terena, odbojka na plaži, manji i veći nogometni teren, vanjski i unutarnji fitness, a na poučnim stazama možete se popeti na Kozju i uživati u predivnim pogledima. Također, možete posjetiti obližnje dvorac Podsreda, Luršku jamu i Grušku špilju te Podčetrtek i Olimje, gdje se pruža pogled na samostane, tvornicu čokolade i pansion Jelenog Greben s farmom srna i jelena.

U Kozjanskom dvoru nalazi se 10 standard opremljenih soba (1 jednokrevetna, 4 dvokrevetne, 3 trokrevetne i 2 četverokrevetne) koje imaju zasebne ležajeve, kupaonicu s tušem, WC i sušilo za kosu. Sve sobe nalaze se na 1. katu pansiona.

U TERMAMA OLIMIA uživat ćete u prirodi  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U raznolikom kompleksu, na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe.