Ne propustite priliku Autoturist Parka za jednodnevni izlet s prijevozom iz Zagreba na imanje obitelji SALAJ u Grabovici! Budite dio najljepše i najsvjetlije božićne priče u Hrvatskoj za 99 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte obitelj čije imanje svake godine nosi najveseliji i najšareniji duh Božića! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 08.12. / 15.12. / 22.12. / 26.12. / 29.12.2019.

SALAJLAND

Sve su božićne priče romantične i poučne, posebno kada ste gost obitelji Salaj u Grabovici. Naime, obitelj Salaj za božićno vrijeme priprema posebnu poslasticu za sve zaljubljenike u pravo blagdansko ozračje. U to vrijeme njihovom okućnicom rasprostire se stotine tisuća raznobojnih sijalica koje čine raskošan svjetlosni ugođaj i idilu za svakog posjetitelja. Božićna štalica i jaslice te ukrašenost cijele okućnice s raznobojnim božićnim sijalicama i ukrasima, u noći vam pružaju nezaboravan osjećaj duboko usnulog sna i buđenja u svijetu bajke, svijetu prave hrvatske božićne priče.

PROGRAM IZLETA

Polazak iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 16:30 sati. Ugodno putovanje u smjeru Čazme te dalje do sela Grabovica u kojemu se nalazi neobično imanje obitelji Salaj - SALAJLAND. Na ovom imanju vlasnici oduvijek veliku pažnju poklanjaju oblikovanju i uređenju okućnice (imaju ukupno 780 raznih vrsta biljaka). No, unatrag nekoliko godina na njihovoj okućnici organizira vrlo omiljenija manifestacija "Božićna priča obitelji Salaj". Imanje je okićeno sa preko milijun božićnih lampica i ukrasa, a ove godine se očekuje čak dva i pol milijuna lampica! 

Po dolasku slobodno vrijeme za šetnju imanjem i uživanje u bogatom programu: umjetno klizalište, advent selo s raznim domaćim proizvodima, bogata gastronomska i zabavna ponuda, vatromet... 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 20:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.