Jedno dijete do 4 godine GRATIS u krevetu sa roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.12.19. do 23.12.19. (sukladno raspoloživosti).

3 dana uz 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj elegantnoj standard sobi + 2x spa dan (spa zona, infra crvena i finska sauna, turska i japanska kupelj) + korištenje kupaćeg ogrtača i papuča za wellness + neograničeno korištenje fitness centra + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Hotel Mozart*****, spomenik kulture, koja je nadahnut secesijom, ugostila je društvenu kremu prošlih stoljeća, a te visoke standarde njeguje i danas.

Djeca od 3 do 18 godina mogu koristiti jacuzzi i japansku kupelj isključivo uz pratnju roditelja.

Gostima je na raspolaganju 26 prostranih dvokrevetnih soba i tri hotelska apartmana. Svaka od soba na svoj način dočarava sjaj i raskoš prošlog stoljeća, pružajući pritom sav komfor modernog doba. Pažnja posvećena detaljima, originalna arhitektonska rješenja i elegancija u kombinaciji s gostoljubivošću domaćina stvaraju toplu atmosferu. 

OPIS SOBE

Standard soba, dočarava sjaj i raskoš prošlog stoljeća, mir konfor i eleganciju iz koje se pogled pruža na predivne opatijske vile u zelenilu smještene podno planine Učka. Soba sa pogledom na prirodu pruža vam da se opustite i ponovno napunite svoje baterije dok Vas miris kave razbuđuje i pogled Vam se pruža na predivnu Opatiju

Ljubitelje starina očarat će namještaj koji u pojedinim sobama broji više od 200 godina. Svi romantici, zaljubljenici u more, sunce i galebove, bit će oduševljeni pogledom koji se s balkona soba pruža na čitav Kvarnerski zaljev. 

Pravi hedonisti svakako će uživati u komforu naših apartmana, u aromi kave i mirisu mora uz jutarnje novine i doručak serviran na balkonu. U tradicionalnoj atmosferi secesijskog nasljeđa, u rezidencijalnom apartmanu svaka se žena bar na trenutak pretvara u princezu.

Osoblje hotela pobrinut će se da se svaka Vaša želja ispuni i bez čarobnog štapića. 

Wellness

Riješite se dnevnog stresa u našim saunama i kupeljima, zaronite među mjehuriće whirpoola I pustite neka voda odnese Vaše probleme i brige. Svakako preporučamo uživanje u Japanskoj kupelji, jedinoj postojećoj u čitavoj državi. Naše visoko kvalificirano osoblje Kozmetičkog salona Mozart, rado će Vam pružiti individualnu uslugu te savjetovati terapiju primjerenu Vašim potrebama i željama. 

Možda Vaš put ka zdravlju i ljepoti želite započeti u našem fitness studiju, a nakon tretmana opustiti se uz osvježavajući zdravi wellness napitak na našoj terasi, daleko od znatiželjnih pogleda.

Restoran

U intimi našeg restorana toplo Vam preporučamo uživanje u našim delicijama pripravljenim po tradicionalnoj nacionalnoj i internacionalnoj recepturi. Za vrijeme toplih večeri, romantičnu ćemo Vam večeru poslužiti na našoj vrtnoj terasi, okrunjenoj zelenilom i opatijskim vilama, uz pjev ptica i svijetlo svijeća, sakrivenoj od znatiželjnih pogleda.

Check in: nakon 14:00 h, Check out: do 11:00 h.