Skoknite s Best Travelom u Ljubljanu na Advent i shopping u BTC City shopping centra! Jednodnevni izlet s autobusnim prijevozom iz Zagreba s pratiteljem za samo 99 kn/osobi!

Super cijena 99 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prekrasna Ljubljana i Best Travel zovu Vas na čaroban Advent i shopping... Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 15.12. / 21.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak  autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 7:00 sati. Vožnja Hrvatskom i Slovenijom uz usputna zaustavljanja do Ljubljane. Odlazimo u pravcu BTC City šoping centra – Ljubljana. Predviđeni dolazak je oko 9:00 sati.  (Za sve koji žele cijeli dan provesti u centru grada iskrcaj putnika u blizini autobusnog kolodvora.)


Ostanak u BTC City – u do 14 sati kada autobus kreće u centar grada. 

U 14,00 autobus će krenuti od BTC City centra prema centru Ljubljane. Uz pratitelja putovanja razgled grada pješačkom zonom preko Kongresnog trga, Tromostja, Starog Mestnog trga, gradske tržnice ili Mesarjevog mostas sve do Zmajskog mosta ili starog Ljubljanskog grada. 


Sa svih strana šire se slatki mirisi adventa i pozivaju da probate, poticu – tradicionalnu slovensku slasticu punjenu orasima ili makom, ili kušate šaljicu kuhanog vona s klinčićima. Ako ste zaboravili koju sitnicu sigurno će te je naći na štandovima s tradicionalno izrađenim rukotvorinama od krzna, vune ili drveta. 


Ljubljana koja svjetli s bezbroj lampica u bojama adventa zasigurno je jedan od posebnih doživljaja.

Polazak iz Ljubljane u smjeru BTC-a u 17,45, iz BTC – a u 18,00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb oko 21:00.

* Ostanak u BTC City parku moguć  do 18 sati, osim 15.12.2019. kada je BTC otvoren do 15 sati