Uživajte u svom odmoru u Labranda Velaris Village u Supetru na Braču uz 2 ili 3 noćenja na bazi punog pansiona s uključenim pićem za 2 osobe i do 2 djece, animacijski program...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 215,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1. dijete do 11.99 g. i 2. dijete do 6,99 g. (dijeli krevet sa roditeljima)! Kupon vrijedi od 05.05. do 01.06.2024.

Labranda Velaris Village na otoku Braču može se pohvaliti bogatom kulturnom ostavštinom, ekološkom ravnotežom, očaravajućim plažama i padinama prekrivenih vinogradima.

● Lokacija uz more ● Udoban dizajn ● Mediteranski vrt ● Pješačka udaljenost do Supetra ● Restoran na plaži ●

Samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora i plaža, hotel poziva goste da se opuste u jednoj od naših 75 udobnih i gostoljubivih soba okruženih mirnim, bujnim zelenilom.

Standardne dvokrevetne sobe s pogledom na vrt imaju balkon, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, klima uređaj, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, SAT TV, sef, Wi-Fi, telefon i mini hladnjak. Uz mogućnost dodavanja dodatnog kauča na razvlačenje, ovaj tip sobe idealan je za manje obitelji ili parove. Ove šarmantne paviljonske sobe pružit će vam pogled na lijepi mediteranski vrt.

Bilo da putujete s obitelji, partnerom ili sami, naš hotel će vam pružiti nezaboravan bijeg. Neka Labranda Velaris Village bude vaša baza za savršen odmor na Braču i uživajte u našem živahnom ljetovalištu.

U ponudi uključen puni pansion s uključenim pićem (1 čaša bijelog i crnog vina 0,15cl ili 1 piva po obroku, sokovi iz točionika, voda), piće dobrodošlice, voće u sobi, animacija za djecu, muzika uživo 2x tjedno, besplatni parking i 10% popusta na sve izlete!

Uživajte u našim brojnim gastronomskim mogućnostima, uključujući naš glavni buffet restoran sa širokim izborom ukusnih jela i kulinarski vrhunac u a la carte restoranu Grill Garden u Sutivanu s prekrasnim panoramskim pogledom.

Svaki od restorana i barova u potpunosti pruža gostima osjećaj opuštenosti da uživaju u blagom povjetarcu i očaravajućem pogledu dok uživaju u bogatim mediteranskim i međunarodnim kulinarskim delicijama. 

Od objedovanja u opuštajućoj atmosferi do ispijanja rashlađujućih pića uz more ili bazen, gosti Labranda Velaris Villagea uživat će u nizu doživljaja objedovanja i druženja.