Fenomenalna ponuda za sve ljubitelje mora i nautike! Izaberite tjednu ili vikend ulaznicu za CROATIA BOAT SHOW u Splitu i zaplovite s nama u 22. izdanje ovog spektakularnog događaja - u pola cijene!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između tjedne ulaznice (srijeda/četvrtak/petak) i vikend ulaznice (subota/nedjelja)! Kupon je iskoristiv od 22.04. do 26.04.2020., ovisno o odabranoj opciji, i mijenja se za ulaznicu na blagajni Boat Show-a.

Izuzetna nam je čast najaviti 22. CROATIA BOAT SHOW, koji će se i ove godine održati na Zapadnoj obali u Splitu u razdoblju od 22. do 26. travnja 2020.

Na sajmu će tradicionalno nastupiti tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. I ove godine na Zapadnoj obali svoju će ponudu predstaviti i brojne auto kuće.

Croatia Boat Show održava se na Zapadnoj obali u Splitu, dakle samo nekoliko minuta hoda od gradskog središta i Dioklecijanove palače. Većina plovila bit će izložena u moru, u svome prirodnome ambijentu, pa će klijenti i posjetitelji imati priliku okušati se u testnim vožnjama i na najbolji način procijeniti kvalitetu i performanse plovila za koje su zainteresirani. S ponosom najavljujemo da će sajam površinom biti veći nego prijašnjih godina, kako u morskom, tako i u kopnenom dijelu.

Međunarodni nautički sajam Croatia Boat Show nametnuo se kao prepoznatljiv brand nautičke industrije te nezaobilazna smotra za sve ljubitelje brodova i plovidbe na početku sezone.

Croatia Boat Show jedinstvena je smotra ove vrste u regiji, koja privlači najznačajnije graditelje plovila za razonodu, kao i druge tvrtke iz svih grana nautičke industrije te srodnih turističkih djelatnosti. Sajam se organizira na Zapadnoj obali najljepšeg, ali i najzabavnijeg grada na Jadranu, pa je atmosfera tijekom svih pet dana održavanja ove manifestacije uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim i splitskim šarmom, te fantastičnim zabavama, kako na samome sajmu, tako i u splitskom gradskom središtu koje u travnju već diše punim plućima.