PodržimoNaše

Ovog ljeta uživajte u Villi Lana u apartmanu ili studio apartmanu sa bazenom i predivnom okruženju i uskim uličicama Tribunja na 2 ili 5 noćenja za 2 ili 4 osobe na bazi Polupansiona, od samo 839 kn!

Super cijena 839 kn
Uštedi još 42 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 42 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 6,99 godina imaju besplatan paket! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 15.06. do 30.09.2020.!

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 097 778 1407 (zvati 09-21h) ili na mail villa.lana.tribunj@gmail.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.


Ponuda uključuje: 2 ili 5 noćenja s polupansionom za 2 do 4 osobe u Villi Lana 3* uz neograničeno korištenje privatnog vanjskog bazena!

Tribunj

Jadranskom magistralom prema Pirovcu, 15km od Šibenika, neposredno uz more smjestilo se malo ribarsko naselje Tribunj. Tribunj je tipično dalmatinsko naselje s uskim ulicama i zbijenim kućama. Nekadašnji Tribunj, smješten na otočiću, za vladavine Venecije bio je okružen obrambenim bedemima čiji su neznatni ostaci vidljivi i danas. O njegovoj povijesti svjedoči i crkva sv. Nikole podignuta 1452. godine, utvrda Jurjevgrad sagrađena 1650. godine na brdu sv. Nikole kao zaštita od Turaka te crkva Djevice Marije, na putu prema Vodicama, iz 1435. godine. Stari dio mjesta izgrađen je na otočiću; kasnije sagrađen kameni most povezuje otok s kopnom gdje se razvilo novo naselje. Najstariji pisani dokumenti potječu iz 1464. godine. U to se vrijeme Tribunj nazivao Triubahunj. 


Stanovnici Tribunja danas se, uz turizam, uglavnom bave ribarstvom i poljoprivredom, a osobito su poznati po uzgoju i preradi maslina i proizvodnji kvalitetnog ulja. Tribunj je sačuvao graditeljsko naslijeđe i prirodnu izvornost. U lučicama je živo, brodovi i brodice svakodnevno hitaju sa svježe ulovljenom ribom. Mir i ljepotu ovog mjesta osjetili su poznati umjetnici koji su odabrali Tribunj da u starim obnovljenim kućama, u svojim radionicama, rade u tišini nadahnuti skladom koji ih okružuje. Gostima je na raspolaganju 1200 ležaja privatnih soba, apartmana i autokampova. U novoj, modernoj marini, kapaciteta 270 vezova, brojne jahte i jedrilice će pronaći svoj siguran vez. Istočno i zapadno od naselja uređeno je nekoliko plaža, prema stalnim mjerenjima, možda najčistijih na Jadranu. U bogatom ugostiteljskom sadržaju ističu se tradicionalne trke magaraca, čime se nastoji očuvati ova autohtona životinja. Dodamo li svemu blizinu Murtera i Vodica, postaje jasno da je Tribunj mjesto odmora i potpunog zadovoljstva.