Ovog ljeta prepustite se čarima kupanja u termalnom kompleksu Terma Radenci na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za dvoje, dnevni ulaz u svijet sauni, aqua ftiness...Djeca do 2 god. gratis!

Prepustite se ljekovitim svojstvima termalne vode Terma Radenci! Također ponuda sadržava: poklon kupon za besplatnu limenku "ŠpriCAR" u Domu pjenušaca, cjelodnevno kupanje na dan odlaska... Kupon se može iskoristiti isključivo od 05.07.20. do 20.09.20. od nedjelje do petka, te uz doplatu na licu mjesta i za vikend.

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 2 polupansiona (buffet doručak i večera); u economy dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom u hotelu Radin B****; poklon kupon za besplatnu limenku "ŠpriCAR" u Domu pjenušaca; neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 1x dnevno ulaz u svijet sauni do 15h - ne vrijedi na dan odlaska; korištenje ogrtača za kupanje; jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); cjelodnevno kupanje na dan odlaska; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u predvorju hotela.

 

  Hotel Radin

Suvremen hotel okružen zelenilom lječilišnog parka i radenskih ravnica, posebno pogodan za boravak sportaša jer među smještajnim jedinicama ima više od polovice jednokrevetnih soba s francuskim ležajevima.

Najstarije spominjanje mjesta Radenci seže u 1436. godinu kad je mjesto nazvano Radein – što je i temelj imena našeg hotela. Posebnost je hotela Radin salon za pijenje s izvorom prirodne mineralne vode. Kure za pijenje s prirodnom mineralnom vodom simbol su hotela koji posjećuju ponajprije gosti koji žele mir i opuštanje. Iz hotela gosti imaju izravan ulaz u termalni svijet, zdravstveni i wellness centar. Hotelski restoran nudi i zdrav gastronomski program. Priuštite si odmor u lječilištu s blagotvornom bioklimom! 

Economy dvokrevetna soba

Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm) i pogledom na park. U sobi veličine 16,5 m2 nalazi se kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i balkon.

Napomene za djecu (moguć smještaj samo u klasičnim dvokrevetnim sobama uz nadoplatu): djeca do 2 godine gratis; djeca od 2 do 12 godina u sobi sa dvije odrasle osobe plaćaju 10,00 eura dnevno (plaćanje na licu mjesta); djeca od 12 do 15 godina imaju 30 % popusta (plaćanje na licu mjesta).

Termalno kupalište Lječilišta Radenci - uđite u svijet radenskih termalnih mjehurića! Termalni park Lječilišta Radenci s deset bazena poziva vas da se uvjerite u blagotvornu snagu termalne vode. Naši gosti često kažu da na bazenu provedu cijeli dan!

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Ponuda Medico-wellness centra Corrium, osim opuštanja, namijenjena je i za dobro osjećanje te jačanje zdravlja. Tu smo kako biste upoznali svijet bez boli!

Svijet sauna

U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, turske, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija ODMAH po primitku kupona na broj za rezervaciju termina: +386 2 520 27 22 ili e-mail za rezervaciju termina: info@zdravilisce-radenci.si, uz KOD i ID kupona.