PodržimoNaše

Par minuta od plaže čekaju Vas Apartmani Ediferro! ŠPICA LJETNE sezone s 4 dana/ 3 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja očarani ljepotama Karlobaga, vrijedi za do 4 osobe i već od samo 1279 kn!

Super cijena 1.635 kn
Uštedi još 49 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 49 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Malo mjesto za veliki užitak ovog ljeta! Suncom okupane plaže i čisto more idealna su kombinacija za divno ljeto! Kupon za ponudu vrijedi 19.07. - 30.08.2020.

APARTMANI EDILFERRO:
Četri stana veličine  cca. 50m, sa balkonskom morskom stranom, na prvom katu Vas očekuju apartmani s pogledom na more.
Sadržaj B sobe: dnevna soba s kaučem za 2 osobe, mogućnost 5. dodatnog kreveta, kupaonice, balkona. Kompletna kuhinja opremljena, klimatizirana, TV i internet.
Očekuje Vas parkirno mjesto te roštilj u vrtu.
Apartmani  se nalaze na Naselje Bana Josipa Jelačića bb u Karlobagu!


Apartmani su udaljeni samo 4 minute hoda od plaže!

O KARLOBAGU

Gradić između Velebita i mora, smješten je na važnom cestovnom pravcu koji jadranskom magistralom vodi od Rijeke prema Dubrovniku, a prema unutrašnjosti ka Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu. Karlobag je čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje. 


Uz samo mjesto Karlobag koji je i općinsko sjedište, najveća mjesta rivijere su: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga i Sv. Marija Magdalena, na Velebitu Baške Oštarije. Karlobag je mjesto gastronomskih delicija mediteranskog i kontinentalnog Velebitskog stila, s bogatom i raznolikom kulinarskom ponudom. Prirodni okus mora i brojni mediteranski specijaliteti nisu se mijenjali kroz stoljeća. Klima u Karlobagu je mediteranska i u rujnu je vrijeme još ugodno i toplo. Prosječna dnevna temperatura ljeti iznosi 28°C a ljetna temperatura mora je oko 24°C. Također tijekom zime ima mnogo sunčanih dana. Dućani i suvenirnice nalaze se u samom centru.

Obavezno provjeriti raspoloživost soba prije kupnje na mail apkarlbooking@gmail.com ili na mobitel 099 210 1423, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.