PodržimoNaše

Divina-salon ljepote u Zagrebu otvara Vaše oči i daje licu veću izražajnost microbladingom, japanskim iscrtavanjem obrva uz jednu korekciju unutar 4 tjedna po cijeni od samo 749 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Obrve su kao okvir licu, stoga izaberite prirodan izgled i riješite se muke iscrtavanja obrva svaki dan... Kupon se može iskoristiti do 15.07.2020.

Ako muku mučite s iscrtavanjem obrva svakoga dana ili želite lijepo i njegovano izgledati u teretani, na plaži, bazenu i sl. rješenje je microblading (japansko iscrtavanje obrva)

Ne kaže se slučajno da su oči ogledalo duše, a uz lijepe obrve i trepavice moguće je naglasiti prirodnu ljepotu i dati svom licu veću izražajnost. 


Pravilne obrve mogu otvoriti vaš pogled i učiniti vas privlačnijom. 

Japansko iscrtavanje obrva (microblading) je tehnika polutrajnog iscrtavanja obrva ubacivanjem pigmenta oštricom. Pri tome pratimo prirodnu liniju dlaka različitih dužina i debljina. Ovom tehnikom postižemo prirodan izgled te uredne obrve tijekom cijeloga dana te štedimo vrijeme svakoga jutra na uređivanje i mazanje obrva. Ovom tehnikom postižemo toliko prirodan izgled da je gotovo nemoguće primijetiti da je u pitanju trajna šminka. 


Koristimo najkvalitetnije GOOCHIE pigmente. U cijenu je uključena korekcija u roku od 3-4 tjedna prema dogovoru.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : 095 4332475 uz KOD i ID kupona po primitku.