PodržimoNaše

[LIPANJ] Osjetite ljetni ugođaj Zadra uz 1/ 2/ 3 noćenja s doručkom ili Polupansionom u sobama ili apartmanima Ville Plat 4* za dvoje i djecu do 6 god. + bazen, od samo 379 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja za Vaš idiličan odmor te želite li uslugu na bazi Polupansiona ili s doručkom! Djeca do 6 godina su gratis, a djeca od 6 do 12 godina imaju 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 01.06.20. do 30.06.20.


O nama

Villa Plat **** je nova vila smještena u Kožinu, naselju smještenom 10 km sjeverno od Zadra! Odmorite uz bijeg okružen prekrasnim vrtovima s velikom zelenom i prostranom površinom od 2.500m2 privatnog vlasništva nadziranog video nadzorom i rezerviranim parkiralištem za goste!

Ponude s doručkom uključuju: 1/ 2/ 3 noćenja s doručkom, u sobi ili apartmanu (ovisno o raspoloživosti) + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Ponude na bazi Polupansiona uključuju: 1/ 2/ 3 polupansion, u sobi ili apartmanu (ovisno o raspoloživosti) + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Vila je opremljena ekskluzivnim  sobama i apartmanima različitih veličina i tipova, uz 90m2 mozaik bazena i prekrasnim pogledom na more s naših balkona.

Veliki restoran je samo za naše goste. 

More je udaljeno samo 80 m. U neposrednoj blizini nalazi se veliki caffe-salon, udaljen oko 200m, uz morsku obalu. 


Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje grijanog vanjskog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Što je u blizini?
Lučka vrata – 10,6 km
Dvorana Krešimira Ćosića – 10,7 km
Kopnena vrata – 10,7 km
Katedrala sv. Stošije – 11,1 km
Narodni muzej Zadar – 11,1 km
Forum – 11,7 km
Crkva sv. Donata – 11,7 km
Arheološki muzej – 11,8 km
Crkva sv. Marije – 11,8 km
Plaža Petrčane – 5,6 km