PodržimoNaše

Snaga ljetnog duha Opatije! Odmorite na 2 dana/ 1 noćenje ili 4 dana/ 3 noćenja s Polupansionom i voucherom za tretmane i masaže, sve za 2 osobe u hotelu Bristol**** by OHM Grou...od 799 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prestiž Opatije vječna je inspiracija naših zamisli o dobrom odmoru! Djeca do 3 godine gratis boravak! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 05.06.20. do 30.06.20.

Free upgrade na superior morsku stranu prema raspoloživosti! Očekuje Vas voucher u iznosu od 75,00 kn za tretmane i masaže u hotelu Bristol!

HOTEL BRISTOL**** by OHM Group®

Ovaj vrhunski smješten boravak nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetne pozornice, duž ispruženog smaragdno plavog Jadranskog mora. Naš predivan Hotel Bristol**** nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah kombiniran sa elegantnim modernim sobama kako bi vaš boravak bio opušten, udoban i nezaboravan doživljaj.

Profesionalna i personalizirana usluga kombinirana sa udobnostima hotela, ukusno i osjećajno opremljen, pruža vam mogućnost da uronite u duh Austrougarske monarhije isprepleten sa modernim međunarodnim načinom života.

O HOTELU

78 soba i apartmana; izgrađen 1906. godine i otada s ljubavlju redovito moderniziran; smješten u srcu Opatije; popularan Lounge Bar jedno je od nezaobilaznih mjesta u gradu

Wellness zona hotela Bristol je u temeljitoj rekonstrukciji, te će biti zatvoren do daljnjega!

O SOBAMA

Satelit - TV ravnog ekrana; besplatan brzi WiFi; individualno reguliran klima uređaj; potpuno opremljena kupaonica.

Opatija - Jedinstvena. Impresivna. Prestižna.

Opatija je mediteranska oaza duž koje se proteže 12 km dugačka obalna šetnica „Lungo mare“, idealna za vizualno upijanje ljepote okoliša. Svaka kultura je ostavila svoj trag. Na svakom uglu su simboli bogate kulturne i duhovne povijesti. Kroz povijest Opatiju su posjetili brojni vladari, kraljevi i umjetnici.

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.