PodržimoNaše

Udahnite čisti zrak i divite se Plitvičkim jezerima! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom + večera u Hotelu Lyra 4*, sve za dvoje+djeca do 12 god. GRATIS! Promatrajte zvijezde iz teleskopa, samo 1349 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Paket za idilični odmor uz nevjerovatan popust od 50% uključuje i gratis večeru te mnoštvo pogodnosti! Zdravlje na prvom mjestu uz Vašu privatnost! Na raspolaganju su Vam: teleskop za promatranje zvijezda, korištenje teretane, piće dobrodošlice, svakog dana turska kava ilii čaj! Kupon vrijedi od 01.07.20 do 30.12.20.

Hotel Lyra Plitvice s 4* je dizajniran u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Arhitektski imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je odredište od kojeg će istraživati ​​ovaj fascinantni dio Europe.


Hotel se može pohvaliti nizom mogućnosti za lagodan odmor: od teretane i wellness prostora, do modernog bara i restorana u kojima se poslužuju ukusna domaća jela i naravno, nezamislivo ugodne sobe. Štoviše ima na raspolaganju Vam je i besplatno parkiranje.


Smještaj je dvokrevetnoj superior sobi s terasom veličine 27 m2! Djeca do 12 godina u sobi s roditeljima bez dodatnog kreveta besplatno!


Lyra je bila katalizator promjena, obnavljajući seosko gospodarstvo i okupljajući sve etničke zajednice. Neprestano tražimo načine podrške lokalnoj zajednici i potičemo ih da nam se obrate i sudjeluju u našim projektima.


Naša se hrana dobiva lokalno kad god je to moguće, a poljoprivrednici i pekari iz cijele regije imat će priliku ponuditi svoje proizvode našim gostima. Također smo tražili da zaposlimo ljude iz različitih zajednica, uključujući i preko granice u Bosni, kako bi njihov život i našu budućnost bili svjetliji.


Bilo da je to radionica, konferencija, sastanak ili poticaj, Lyra Hotel je savršeno mjesto za vaš sljedeći poslovni događaj. Dvije moderne dvorane za sastanke s vrhunskom opremom, ukusnom domaćom hranom i pićem koji se poslužuju u hotelskom restoranu i za vrijeme pauze za kavu, prostrani vrtni prostor za timske aktivnosti i na sve to mjesto, ljubazno i ​​iskusno osoblje...


ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@lyraplitvice.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati. Ukoliko recepcija ne radi kontaktirajte htel na mobitel: 091 225 5444!