PodržimoNaše

Heritage Hotel Mašković Han otkriva Vam ljetnu romantiku u Dalmaciji! 4 dana/ 3 noćenja s POLUPANSIONOM za dvoje uz privatno korištenje wellness&spa zone i izlet u NP Krka...

Posjetite mističnu Vranu i istražite mjesto gdje je Orijent susreo Mediteran uz poseban ambijent i romantični aranžman Heritage Hotela Mašković Han! Kuponi su iskoristivi u periodu do 31.07.2020!


Heritage Hotel Mašković Han

Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote.


Han je trebao biti ljetnikovac/rezidencija samog Maškovića kada se iz Carigrada vrati u svoj rodni kraj. Zamišljen je kao raskošna monumentalna i moderna građevina koja bi imala svu potrebnu udobnost, uključujući i tursko kupatilo – hamam.


U izgradnju su uložena značajna novčana sredstva, te je na njemu radilo čak 500 radnika dnevno.


1645. godine Mašković sa 60 000 ratnika osvaja Kretu, a plemenitost koju je ukazao prema zarobljenim mletačkim vojnicima i građanima uzdiže ga među najuzornije ratnike svih vremena, ali izaziva bijes sultana koji ga poziva na dvor gdje Mašković biva smaknut.

Njegova tragična sudbina ostavlja trag i na Hanu koji nije dovršen u planiranom nego u mnogo skromnijem obliku.

Cijena uključuje: aranžman za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi koji uključuje 3 x noćenje s doručkom, 3x večeru za dvoje , privatno korištenje wellness i SPA zone u trajanju od 2 sata (hidromasažna kada, relax zona, finska sauna) + izlet u np “Krka” (uključen prijevoz, ulaznica, vodič)


SMJEŠTAJ

14 dvokrevetnih soba (10 soba sa francuskim ležajem i 4 sobe sa razdvojenim krevetima – twin ležajevi) i 2 de luxe apartmana.

Sobe i apartmani raspolažu sa SAT TV, kupatilom (svako kupatilo ima fen, šampone za tuširanje i kosu), sef, mini bar, klima.

Sve dvokrevetne sobe su veličine 21 m2, dok su apartmani 40 m2.


RESTORAN / GASTRO PONUDA

Restoran se nalazi na mjestu nekadašnje džamije i njezin je prepoznatljiv vanjski izgled. Isto tako, unutrašnjost restorana sadrži očuvane elemente džamije (utori u zidovima koji su nekad služili za galeriju, lukovi oko prozora i vrata itd.).


Ideja i filozofija gastro ponude je u svježim, sezonskim namirnicama koje se nabavljaju od lokalnih dobavljača. Zastupljene su mediteranska i orijentalna kuhinja.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna predrezervacija željenog termina na br.tel. 023/ 333 230 09:00 – 18:00 (svaki dan) ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@maskovicahan.hr ili na broj tel: 023/ 333 230 - 09:00 – 18:00h (svaki dan) uz KOD i ID kupona.