PodržimoNaše

Ljeto u zadarskom arhipelagu - otok Ugljan! Izaberite tip apartmana za 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici, za 2 osobe i 1, 2 ili 3 djece do 12 g.!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 659 kn
Uštedi još 30 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 30 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Izaberite tip apartmana ovisno o broju djece i broj noćenja! Kupon vrijedi do 11.07.2020. ili u periodu 28.08.-13.09.2020.

HOLIDAY PARK APARTMENTS ZELENA PUNTA

Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more.

1 sat sportskih aktivnosti dnevno besplatno prema izboru - tenis, bicikli, vodene sportske aktivnosti... - u opcijama sa 3 noćenja!

Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. 

APARTMAN TIP A (2+1) - za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom s kaučem koji se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

APARTMAN TIP B (2+2) - za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina

Tip B je identičan tipu A, no veći je u kvadraturi i ima veći pomoćni ležaj na koji stane dvoje djece do 12 godina. Dolazi s nešto većom terasom. Uobičajena kvadratura je oko 40 m2. Sva 132 apartmana nalaze se u borovoj šumi koja je jedna od glavnih značajki Zelene Punta. Također, većina apartmana ima izravan pogled na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni za savršen bijeg od svakodnevice.

APARTMAN TIP C (2+3) - za 2 odrasle osobe + 3 djece do 12 godina

Tip C je najveći, i pruža najviše udobnosti i prostora. Pogodan je za do 5 osoba, opcija ležajeva je 4 + 1. Uz glavnu sobu, ima dodatnu sobu s pomoćnim ležajem za dvoje djece do 12 godina i dnevni boravak s pomoćnim ležajem za 1 dijete.

Također dolazi sa stolom za sjedenje i terasom ili balkonom ukoliko je soba na višem katu, a na balkonu se nalaze stol i stolice. Uobičajena kvadratura ovih apartmana je 55-60 m2.