CJPremium Natrag na Crno Jaje

BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro kartice - Poliklinika Bilić Vision donosi Vam fantastičnu ponudu botoxa i dermalnog filera Juvéderm uz čak 40% popusta!

POPUST 40%
331,81 € 198,95 €
0 sati i 0 minuta do isteka ponude!
Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
  • BLACK FRIDAY i CRNO JAJE powered by Mastercard i Maestro - Poliklinika Bilić Vision Zagreb: Botox ili Dermalni filer Juvederm
  • Ponuda 1: Botox - bore, čelo i područja oko očiju
  • Ponuda 2: Dermalni filer Juvederm 1,0ml
  • BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice
  • Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.
  • NAPOMENE:
    • BLACK FRIDAY - Poliklinika Bilić Vision Zagreb: Botox ili Dermalni filer Juvéderm
    • Prije kupnje izaberite željenu opciju:
    • ponuda 1: Botox - bore, čelo i područja oko očiju
    • ponuda 2: Dermalni filer Juvéderm 1,0ml
    • Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.
    • ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZAN dogovor termina na broj +385 1 4678 444 ili mail info@bilicvision.hr!
    • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
    • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
    • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
    • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
    • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
    • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63, u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
    • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava. 
    • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

BLACK FRIDAY je "najcrnji" samo na Crnom Jaju! BLACK FRIDAY ponuda samo za Mastercard ili Maestro kartice! Osvježite i pomladite svoje lice uz popularne i visokokvalitetne metode botoxa ili dermalnog filera Juvéderm! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2021.!

Kad se pogledate u ogledalo i vidite svoje prve bore, svjesni ste činjenice da su prvi vidljivi znakovi starenja prisutni na Vašem licu. Izlaganje suncu, hormonske promjene i starenje imaju značajan učinak na izgled Vaše kože. Tijekom vremena, koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu i kolagen, a rezultat tog procesa jest pojava bora i gubitak elastičnosti kože.

Na sreću, na raspolaganju su nam kožna punila ili fileri. To su preparati na bazi umrežene hijaluronske kiseline kojom se ispunjavaju površinske ili duboke bore, oblikuju ili povećavaju usnice ili pak popunjava područje ispod vjeđa, a može se oblikovati i lice dodavanjem volumena obrazima ili bradi.

BOTOX se upotrebljava s ciljem da se na najmanju moguću mjeru svede vidljivost bora čela, bora mrštenja među obrvama, sitnih bora s vanjske strane očiju i bora smijeha. Botox je u kliničkoj upotrebi oko 35 godina. Preko 15 godina je odobren za kozmetičke indikacije (bore). Nema mjesta bojazni zbog eventualne toksičnosti Botoxa jer se koristi u minimalnim količinama (tzv. Baby botox), a njegova primjena širom svijeta pokazala je izvrsne rezultate te minimalne i prolazne nuspojave.

Rezultati injekcije botoxa vidljivi su vrlo brzo. Za optimalne rezultate i da vaše lice ne izgleda „smrznuto“ pobrinut će se liječnik, specijaliziran za aplikaciju botoxa. Aktivnost mišića na koje djeluje botox je samo znatno smanjena tako da još uvijek postoji mogućnost mrštenja i ostale mimike ali bez bora i brazdi.

Efekt Botoxa traje oko 4 mjeseca, a nakon toga supstanca postupno nestaje iz organizma. Izgled lica tada se vraća u početno stanje (kao prije tretmana). Pacijenti nakon prve aplikacije često odabiru redovni tretman, najčešće 2 puta godišnje. Botox je u pravilu rezerviran za područje čela te bora oko očiju, dok se u donjim dijelovima lica koriste kožna punila.

Dermalni filer Juvéderm je punilo s hijaluronskom kiselinom kojem je dodan lidokain za bezbolan postupak. Jedino je punilo koje ima potvrdu od FDA (Američka agencija za hranu i lijekove) da djeluje 12 mjeseci, a novije generacije Juvéderm punila traju i do 18 mjeseci.

Jedinstvena kohezivna formula ovog dermalnog punila omogućuje:

● nježnije ubrizgavanje

● ravnomjerno raspoređivanje u koži bez grudica

● poboljšanu preciznost kod injektiranja

U Poliklinici Bilić Vision prije aplikacije kožnih punila, tretirano područje anesteziramo anestetičkom kremom kako bi se područje u kojem će se aplicirati dermofiler potpuno anesteziralo te na taj način osiguralo da čitav postupak bude potpuno bezbolan. Postupak je jednostavan te se može izvesti u svega desetak minuta.

Nakon tretmana nema vidljivih tragova apliciranja kožnih punila pa se odmah možete vratiti na posao i svakodnevnim aktivnostima.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZAN dogovor termina na broj +385 1 4678 444 ili mail info@bilicvision.hr!