10% POPUSTA

FIGURELLIN PUSH UP program trajne vitkosti od 35 tretmana - START PAKET - u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz 80% popusta! Samo jednom godišnje - samo na Crnom Jaju!

165 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 9.750 kn
Ušteda 80%
Cijena 1.950 kn
Uštedi još 100 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 100 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). FIGURELLA PUSH UP tretmani oblikovanja tijela uz 80% popusta! 15 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu + 15 suhih ozonskih kupki + 5 Beauty ili Antiaging tretmana Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci + analiza figure i savjetovanje nutricionista! Kupon vrijedi do 15.12.2021. Mogućnost plaćanja KARTICAMA NA RATE!

Ekskluzivno!

Povodom 25. godišnjice svjetski poznatog brenda Figurella u Hrvatskoj donosimo START PAKET od 35 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanja za sve one žene koje nas žele upoznati i podariti sebi zdravlje ljepotu i vitkost!

Tretmani se provode u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

START PAKET od 35 tretmana uključuje:

• 15 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu
• 15 suhih ozonskih kupki
• 5 Beauty ili Antiaging tretmana sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci
• analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani

Na tretmane se dolazi redovito 1 - 2x tjedno, a kod svakog dolaska tretmani se kombiniraju: jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i tretman suhom ozonskom kupkom, a vrijeme trajanja  tretmana kod svakog zakazanog dolaska je individualno.

Antiaging ili anticelulitni tretman traje 15 minuta.

Figurella je brza, učinkovita, sigurna, zabavna i personalizirana metoda programirana za žensko tijelo. 

U Figurelli se loše navike zaboravljaju zahvaljujući personaliziranim i ciljanim vježbama, ozonskoj terapiji te vrhunskim antiageing tretmanima lica i tijela Icoone ili LPG aparatom. Vrhunac zdravog i lijepog ženskog tijela postiže se individualnim pristupom u prehrani koji daje trajne rezultate. Zbog toga je većina  žena odabrala Figurellu da bi se vratila i ostala u formi.

Dođi i Ti i upoznaj naš svjetski brand Figurella i iskoristi ovu ekskluzivnu ponudu povodom 25 rođendana! Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. U svijetu Figurella postoji više od 40 godina.

Ova originalna metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi vratile željenu formu i istinsku ljepotu. U samo 2 dolaska tjedno rezultati su zagarantirani.  Figurella ne znači samo "vitka linija". To je uživanje u dobrom osjećanju. Suvišni kilogrami koje ćeš izgubiti s Figurellom više se neće niti brzo niti lako vratiti. Nemoj progoniti vitku liniju! Pokušaj problem riješiti u korijenu! Reci napokon "zbogom" brzinskim dijetama "sam svoj majstor". Povjeri se Figurelli i doživjet ćeš temeljite i trajne promjene.

Metoda Figurella se temelji na 5 prirodnih faktora: 

• ciljani i aktivni pokreti pri vježbanju pod nadzorom osobne asistentice

• termoaktivni fiziološki ambijent stimulira potrošnju nakupljenih masnoća na mjestima gdje ti želiš – trbuh, struk, bedra, bokovi

• aktivni kisik – najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju i smanjenje celulita

• pravilna prehrana – uravnotežen, zdrav i jednostavan plan prehrane uz test intolerancije na hranu koji će ti pomoći da upoznaš svoje tijelo, poboljšaš zdravlje i ubrzaš metabolizam

• antiageing tretmani lica i tijela Icoone ili LPG aparatom

Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istim problemom uživat ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istim problemom: kako se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i povratiti zdravlje. Dakle, ne samo "smršaviti", već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost. 

Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Zahvaljujući metodi Figurella više od tisuće žena je postiglo dugotrajno zadovoljstvo sobom.

Darujte svoje povjerenje Figurelli i vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a vaše tijelo mršavije i čvršće. 

Sa Vama smo 25 godina u Zagrebu, uskoro 20 godina u Rijeci i 10 godina u Zadru!

FIGURELLA ZA NOVI ŽIVOTNI STIL!