10% POPUSTA

[NOVO] Vratite tijelu ravnotežu i opustite se! Studio za sunčanje i ljepotu Sun KMD u Sesvetama predstavlja DETOX paket od 8 tretmana: masaža, maderoterapija, sauna ili termodeka uz 70% popusta!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Prepustite se stručnim rukama i uživajte u masaži i sauni! Po vlastitom izboru možete kombinirati 2 tretmana u jednom dolasku! Kupon se može iskoristiti do 10.03.2021.

Maderoterapija je posebna vrsta anticelulitne masaže koja se izvodi sa posebno dizajniranim drvenim valjcima i osmišljenim pokretima od strane fizioterapeuta.

Stimulacija limfnog sustava je izuzetno važan korak kod rješavanja celulita, a maderoterapija potiče limfni protok ravnomjernim, ritmičkim pokretima i svojevrsnom limfnom drenažom.

Kupon se koristi u 4 do 8 dolazaka na adresi: Kralji 3, Sesvete!

Primjena termodeke neizostavna je u brojnim tretmanima mršavljenja i uklanjanja celulita jer pruža detoksikaciju tijela, omogućava topljenje masnoća u tijelu i ubrzava proces znojenja te izbacivanja toksina iz tijela.

Boravak u sauni pomaže opustiti mišiće i smanjuje bol, poboljšava protok krvi u koži i jača imunološki sustav, snižava krvni tlak te pomaže kod čišćenja tijela i kože.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 730 9667, uz KOD i ID kupona po primitku!