Luksuzni užitak odmora u starom gradu Šibenika... Provedite 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja za 2 osobe + 2 djece gratis u Botun Luxury Apartment i uživajte u PRIVATNOM WELLNESS&SPA...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 999 kn
Uštedi još 45 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 45 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Savršena prilika za bijeg na more i istraživanje ljepota Šibenika uz spoj tradicije i suvremenog luksuza prekrasnih Botun Luxury Apartment... Kupon vrijedi do 28.02.2021.; ne vrijedi za vikend Valentinova 12.-14.02.2021.

BOTUN LUXURY APARTMENT udaljen je 300 metara od šibenske vijećnice, nedaleko od utvrde Barone i utvrde Sv. Mihovila.

Apartman, površine 75 m2, ima odvojenu spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak, dva smart TV-a, dva klima uređaja i dvije tuš kabine.

U wellness oazi apartmana nalazi se prirodna kamena stijena koja pruža prirodniji i ugodniji doživljaj potpunog opuštanja duha i tijela. Iskoristite čari vašeg privatnog jacuzzija i infracrvene saune. Uz nadoplatu dogovorite masažu sa kvalificiranim fizioterapeutom.

Arhitektura i dizajn apartmana spajaju stari i novi stil koji se međusobno savršeno nadopunjuju. Stari stil i kamena gradnja vratit će Vas u prošlost šibenske tradicije, a suvremeni elementi dizajna i sadržaja pružit će Vam luksuzni doživljaj odmora.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti na botun.lux@gmail.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 0912331988 ili botun.lux@gmail.com!