[NOVO] Jer Vaš limeni ljubimac zaslužuje najbolje! Temeljito, dubinsko vanjsko ili vanjsko + unutarnje pranje vozila i zaštitni vosak u DTM Garage u Samoboru, već od samo 59 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 95 kn
Ušteda 37%
Cijena 59 kn
Uštedi još 3 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 31.03.2021.

Na raspolaganju su Vam opcije:

• Opcija 1) Vanjsko pranje vozila + zaštitni vosak

• Opcija 2) Detaljno ručno vanjsko i unutarnje pranje + vosak i gel za gume 

Opcija 2 uključuje: detaljno ručno vanjsko i unutarnje pranje vozila visokotlačnim mlaznicama uz visokokvalitetne šampone, spužve i preparate proizvođača Sonax Profiline.Nakon toga ponovno ispiranje i sušenje vozila posebnim visoko upijajućim krpama. Na kraju nanosimo tekuči vosak za bolje odbijanje prljavštine i kiše od površine automobila. Gume premazujemo specijalnim gelom za zaštitu i trajniji efekt izgleda nove gume.

Unutrašnjost automobila se usisava od sjedišta, podnica do prtljažnika. Osvježavamo sve plastične površine također visoko kvalitetnim Sonax Profiline proizvodima, odmaščujemo i čistimo sve staklene površine automobila iznutra i izvana.

*Za opciju 1) nadoplata za monovolumen, SUV i kombi vozila iznosi 15 kuna na licu mjesta!

Radno vrijeme: pon-pet 08:00 -18:00 h; subotom 08:00 - 12:00 h. Adresa: Bistrec 39a, Lug Samoborski, Samobor.