Vrijeme je za nogomet! Ugrabite odličnu ponudu za individualno učenje ili vježbanje nogometnih vještina i tehnika uz jedan trening ili paket od čak 10 treninga x 60 minuta već od samo 99 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 200 kn
Ušteda 50%
Cijena 99 kn
Uštedi još 5 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

"Sportska izvedba i uspješnost" u suradnji s udrugom Kinezis provodi individualne treninge nogometaša od 7 godina na više, a u cilju razvoja i unaprjeđenja nogometne tehnike klijenta, podizanja forme, uspješnosti i utjecaja na kvalitetu izvedbe! Kupon vrijedi do 30.03.2021.

INDIVIDUALNI NOGOMETNI TRENINZI

Treninge provode licencirani nogometni treneri koji posjeduju UEFA A nogometnu licencu s više od 15 godina iskustva rada s nogometašima i sportašima svih uzrasta!

U redovitom procesu treniranja u klubovima broj ponavljanja u učenju nogometne tehnike ili razvoju kondicijskih sposobnosti je često ne dovoljan zbog količine igrača na treningu stoga je dodatni trening uz profesionalni nadzor i praćenje najbolja opcija, osobito za igrače mlađih uzrasta. Također se često ne odvaja dovoljno vremena na prevenciju od ozljeda te jačanje mišića kako bi se smanjila mogućnost ozljede što je izuzetno važno i nešto čemu mi pridajemo veliku pozornost. Treninzi su prilagođeni potrebama pojedinca te je individualni i profesionalni pristup glavna odlika našeg rada.  

• rad na unaprjeđenju nogometne tehnike

• utjecaj na kondicijske sposobnost

• ja��anje muskulature i prevencija od ozljeda 

• individualni pristup

• profesionalni pristup (treneri su diplomirani magistri Kineziologije i posjeduju nogometnu UEFA A licencu)

• višegodišnje iskustvo u radu sa sportašima

• profesionalni savjeti i praćenje napretka

LOKACIJA

Treninzi se provode (ovisno o potrebi klijenta) na vanjskim ili unutarnjim terenima s umjetnom travom, sportskoj dvorani ili teretani (Zagreb i okolica)

"Sportska izvedba i uspješnost"  je sportska platforma koja djeluje i egzistira kroz udrugu Kinezis koja se bavi provođenjem i organizacijom sportskih aktivnosti, održavanjem i razvijanjem psihofizičkih sposobnosti.