Očaravajući zaljevi i nijansirano kristalno more... Proljetni ili rani ljetni odmor na otoku Lošinju u udobnoj kući za odmor Marija Kornu B4 na 3 dana/ 2 noćenja za do 4 osobe i samo 899 kn!

Visoke kuće, brojne raskošne vile s lijepim vrtovima nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode glavne su značajke ovog lijepog gradića... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.04.21. do 01.06.21.

Marija Kornu B4

Prostrana kuća površine 60 m2 sadržava 2 sobe i jednu kupaonicu. 
Opremljena je sa štednjakom, pećnicom, hladnjakom i zamrzivačem, aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom, SAT-TV, klima uređaj.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Tijekom travnja popust na tečaj penjanja 40 % i na turu planinarenja 40 %, informacije i plaćanje na licu mjesta!

Veli Lošinj 

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg liječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 236 604. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail val@val-losinj.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.