Želite besprijekorne ruke ili glatka stopala?! Počastite se manikurom, estetskom ili medicinskom pedikurom uz lakiranje trajnim lakom u 44 Beauty Baru u Zagrebu i to od samo 59 kn!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 120 kn
Ušteda 50%
Cijena 59 kn
Uštedi još 3 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kuponi su iskoristivi do 30.05.2021. na adresi: 44 Beauty bar, Selska cesta 44, Zagreb!

Odaberite opciju manikure, estetske ili medicinske pedikure, a uz svaku Vas očekuje lakiranje TRAJNIM LAKOM marke OPI!

ŠTO JE TO PEDIKURA?
Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.
Medicinska pedikura podrazumjeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavlja je educirana stručna osoba majstor pediker sa dugogodišnjim iskustvom,  i vrhunskom medicinskom kozmetikom u ugodnom i opuštajućem ambijentu. 

Problemi kao zadebljala koža, raspucala koža, ragade, kurje oči i natisci rješavaju svakodnevno.

ŠTO JE TO MANIKURA?
Manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalne kreme, ulja i masažu da bi naše ruke i nokti bili zdravi i da bi dobro izgledali. Manikura mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i mora im ujedno dati lijep i poliran izgled.